Utkast: Jan. 31, 2010

Ååh vad jag längtar. Längtar till en massa saker.

Imorgon ska vi åka till IKEA och köpa möbler till mitt rum vilket är otroligt kul. Det blir bland annat några vägghyllor, vanliga hyllor och lampa. Sen flyttar jag troligtvis in denna vecka innan jag åker till Stockholm. Ska bli spännande att sova i den nya bostaden! På Fredag åker jag som sagt till Stockholm för sista gången (!!) och hämtar mina saker och säger hejdå till mina vänner (som jag självklart kommer träffa efteråt haha). Det börjar redan bli uppbokat, de få dagarna jag är där. Så ser det ut för tillfället;

Fredag: Landar jag och ska hälsa på min chef angående min lön + påbörja packningen
Lördag: Packa klart det mesta samt dra in till stan för att köpa dvs kläder på rean.
Söndag: Emmelie och Elizabeth har en alldeles egen dag och kväll ute i V-tuna.
Måndag: Träffa Eva samt andra vänner. (Det blir en väldans massa fika hoho)
Tisdag: Åker jag hem igen och jobbar natt samma dag!

Ja. Men innan dess ska jag självklart jobba (som vanligt dåra) och fixa klart allting. Har ju bara 3 dagar på mig efter att jag har landat tills Patrick kommer till Barcelona. Det blir lite små-stressigt eftersom jag kommer jobba varje dag fram tills den 14:e (Alla hjärtans blir självklart spenderat med Patrick) så jag har inte så mycket tid att få iordning allting. Eller, jo det kanske jag har. Men det känns inte som det.

Hur som haver; jag är så glad. Som jag sa tidigare. Det är så mycket spännande och roligt som händer under de närmaste dagarna. Jag har lust att jubla av glädje eller något som det känns just nu. Men det får jag hålla inom mig, det är trots allt snart 11 på kvällen.




Riverside, Let's go!



The closer I get to being able to see you, the harder it is for me to wait.

Jag börjar se saker och ting från Chandu's perspektiv. En vecka sen, förstod jag inte riktigt vad han menade. Känslan att sakna någon. Att man liksom inte fungerar normalt som person. Man finns där, fast ändå inte. Saker som sker runt omkring än verkar vara mer en illusion än verklig fakta. Fastän man har ett leedende på läpparna så känns det inte äkta.

De senaste dagarna har den känslan "äntligen" kommit i kapp mig. I takt med att dagarna börjar bli färre och färre tills den 12:e så blir min saknad värre och värre. Jag orkar knappt vara social längre utan finner mig hellre sittandes i mitt rum lyssnades på musik i min ensamhet. Jag befinner mig i Europas party stad men ändå finns det inget som lockar mig till att gå ut varje natt. Sms:en rullar in varje dag med galna ideer och inbjudan till olika tillställningar men ändå tackar jag nej.

Jag vill inget annat än att träffa min vän. Vi är liksom ett team; han och jag. Och utan honom så verkar jag inte fungera riktigt ordentligt. Jag vet inte om det är så att jag är kär, förälskad eller bara allmänt sällskapssjuk men denna ihärdiga känsla verkar aldrig släppa taget om mig. 13 dagar verkar ju nu vara en evighet i min hjärna. En evighet som jag på något sätt måste skynda på.

14 timmars sömn.

Hej Hej Hej

Det funkade visst. Att titta på en film innan man somnar. Jag deckade i min säng med kläder å allting runt halv tolv igår och vaknade imorse vid 2. Hade fortfarande kläder på mig och jag kan ju medge att jag kände mig en aning förvirrad. Det känns som jag inte minns någonting av igår kväll. Men jag har iallafall fått tillbaka mina missade timmar utan sömn. Eller vad man nu ska kalla det för. Sov ju trots allt 14 timmar inatt. Det borde räcka. Jag behövde verkligen en godnatts sömn.


Why don't you cry me a river?

Jaha, då fick man tillbaka sin blogg efter att någon har försökt att vara märkvärdig. Jag undrar självklart vad det är som är så underhållande med att hacka in på någons privat konto, men man vet ju aldrig - alla är vi olika.

Men nu stryker vi ett sträck över denna händelse och prioriterar viktigare saker i mitt liv.

Jag har ännu en natt, inte sovit bra. Det går liksom inte att somna längre. Ligger klarvaken klockan 4 på morgonen och vaknar vid 10 och känner att jag inte har sovit någonting. Trots sömnbristen så verkar jag inte känna mig så trött som jag borde vilket är en positiv nyhet. Jag möttes idag utav solsken i mitt rum vilket var väldigt mysigt. Förstår inte hur jag ska klara av 4 dagar i mörka Stockholm nästa vecka? Jag kommer antagligen frysa ihjäl. Emmelie sa åt mig att strunta hur jag ser ut utan bara klä på sig. Är det verkligen så kallt? Lilla jag som fryser i 10 plus grader nu förtiden. Smått orolig nu över vad som väntar mig på Arlanda.

Dagarna som följer verkar bli väldigt fullbokade. Det blir inflyttning till den nya lägenheten, resa till Stockholm fram å tillbaka, inköp av möbler och självklart en massa jobb. Allt detta innan den 12:e! Men nu tar vi en sak i taget och jag beger mig åter mot La Rambla och min lilla pub. Vi får se vilka roliga saker min chef säger idag.

Kram på er!

Hmm. Who does this remind me of?


It's like my ipod is stuck on replay.

Hej Hej Hej Hej

Jag ska strax lägga mig i sängen och titta på en film i hopp om att jag kommer somna snabbare. Vet inte riktigt om det funkar, men det är valet mellan rött vin eller en bra film. Det är igentligen ingen "fara" om jag lägger mig senare eftersom jag jobbar natt imorgon. Kan ju typ gå upp när jag vill då. Thihi. Men min kropp behöver vila!

Dagen har varit väldigt fullspeckad. Far min väckte mig runt 8 och då var det mars-pankaka till banken mitt i mot och lämna in några viktiga dokument. Efter det var det skulle man fixa sig snabbt, in till stan och hälsa på polis stationen och lämna in dessa viktiga dokument. Hade en halv timme till godo efter det så jag passade på att kika in hos Casa Natura efter lite insperation och kanske något framtida inköp. Det finns ju så mycket snyggt där inne så igentligen borde jag hålla mig borta ifrån affären men det luktar så gott därinne! Jag hittade iallafall lite små saker som man kan köpa lite senare i framtiden. En buddah eller två, lite ljus osv.

Efter det så var det jobb tills klockan fem och sen poff iväg igen för att möta far och Maria. Vi skulle åka till Ikea och titta på lite möbler till de och till min lägenhet. Hittade också där, mycket fint. Tackar vettja för Ikea. Alltid räddare i nöden! Men först å främst måste vi fixa min säng, (eller, ja - våran säng rättaresagt). Patrick är ju så hiiimla lång så jag måste tänka på att stackarn ska få plats i den haha. Dagens I-lands problem kanske?

På tal om Patrick - blää vad jag saknar honom nu. Det har gått snart en månad och nu börjar det bli riktigt jobbigt. Jag tror det är därför jag har svårt att somna. Tänker på honom hela tiden - speciellt på natten. Man vrider och vänder på sig och börjar först räkna ner veckorna, sen dagarna och till sist blir man tokig när man inser att det är 3 veckor kvar! Visst är det en mysig känsla att sakna någon, och vi kommer ju vara så glada när vi ses igen men jag tror vi både är lite otåliga nu. Både han och jag orkar inte vänta tills han kommer hit! Men nu ska jag inte tjata om honom (förlåt, jag är lite lovesick bara haha).

Nä, nu ska jag titta på film och hoppas att jag somnar snart.

Godnatt

Vill igentligen köpa hela kittet, men jag tror jag får nöja mig med sänghimmeln först.












Boys are like spring flowers. They die and when you least expect it; they popp up again.

Insåg nästan direkt efter att jag la upp tidigare inlägg att jag skulle få lust att skriva. Igentligen hade jag inte det, därför la jag upp några fjuttiga bilder i hopp om att det skulle räcka för mig idag. Men det gjorde det inte. Nä, jag fick faktistk lust att skriva trots allt!

Jag är för det första väldigt trött. Jag kom hem runt 5 imorse. Vi stängde runt 4 eftersom det kom så mycket folk på slutet och vi behöver verkligen det. Vi är ju som sagt den 5:e irländska puben på samma gata och ni kanske förstår vilken konkurans det är en lördag kväll.

Kvällen började iallafall lungt. Jag och Chandu satt mest och lekte med våra telefåner. Vi har ju som sagt Wi-Fi så man blir lätt frestad att lajta runt på internet när det inte finns något att göra. Men snälla som vi är så såg vi till att våra gäster också var nöjda så vi hade ännu en "film kväll". Det är ett nytt tema vi kör på tror jag; när det inte visas något med sport att göra på tv'n så sätter vi på en film istället. Igår var det American Pie (bästa filmen!) som visades. Och det blev väldigt uppskattat, så pass uppskattat att dörrvakten från baren brevid stack in huvudet ett flertal gånger för att titta på Stifmeister's påhitt. Efter filmen slutade och jag och Chandu hade tröttnat på att leka med våra mobiler så kopplade vi in våra iphones och körde på lite musik. Det blev också uppskattat. Det var alltså en ganska annolunda atmosphär på O'Haras igår natt. American Pie och Dubstep istället för irländsk musik.

Kom hem runt 5 och då var jag tyvärr pigg. Tror jag somnade runt 6 imorse och insåg sen att det inte skulle vara så lätt att stiga upp ur sängen kl 10 samma dag. Jag var lagom trött under dagen kan jag hälsa er. Dagen var trots min trötthet väldigt rolig och det är tack vare min roliga chef. Dagens citat är minst lika roliga som sist;

" Soon all the bugs will be dead and I will have no more friends. I will be all alone in the bar. "



Min dag i bilder


1. Min nya shot "O'Hoy!", 2. Mitt älskade absinth 3. Bara för B-Rabbits skull. 4. Min lunch.

You are my guilty pleasure.


Fix up, look sharp.

It aint about how hard you can hit...

Its about how hard you can get hit and keep moving forward,

How much you can take and keep moving forward!

Thats how winning is done!

Min nya hårfärg

Patrick var ju så "nyfiken" på hur jag skulle se ut om jag färgade håret blont, eller blond-are. Så här blev resultatet;





Jag läste precis aftonbladets hemsida och blev väldigt irreterad. "Smugglare säljer barn från Haiti". Jag förstår att folk är desperata därborta. Man behöver överleva på något sätt och att återgå till sin normala vardag är ytterst svårt i detta läge. Men hur kan man som människa få för sig att kidnappa utsatta barn på ett sjukhus? En miljö som de behöver vistas i för att klara sig från sina livshotande skador. En plats där de säkert väntar på deras anhöriga och en utav de få platserna just nu där de finner tröst och säkerhet.

Hur kan en normalt funtad människa kidnappa ett oskyldigt barn från denna livsviktiga miljö?

Jag förstår mig verkligen inte på dessa människor. I synnerlighet i en kris som denna.

Jag är klar

Äntligen klar med min ansökan. Det känns lite overkligt på något sätt. Att jag faktiskt har ansökt till ett universitet. Och skickat in ansökan också. Jag är väldigt nöjd med min ansökan och kan inte göra det bättre än så här. Jag påverkade allt jag kunde i min ansökan, resten går liksom inte att ändra. Men den är bra, riktigt bra. Nu får vi hoppas att jag kommer in också!


Inspiration

Lite inspiration till mitt nya rum.
Tänkte köra på en blandning av dessa stilar.
Otroligt snyggt, eller hur?


Jag har världens bästa chef

Förlåt för den kassa uppdateringen. I mean; "Im a pink elephant" jag kunde lika gärna låta bli att skriva något. Idag gick jag iallafall till jobbet och det kändes skönt. Fick ganska dåligt samvete att man inte var på jobbet fastän det är fullt okej eftersom jag var sjuk. Men igen skada skedd - min chef satt visst och tittade på film hela dagen igår, så jag var nog inte så saknad. ; )

Vi hade som vanligt, ingenting att göra. Men det var en rolig dag. Min chef är en ganska rolig prick han. Idag har han sagt följande saker;

"Its not a mystery why you don't drink and don't smoke anymore. You started hanging out with Indians - soon you will stop eating pork too."

"Elizabeth, I found something for you to do. Why do you have to do it so fast. Now I have to find something else for you to do. And there's nothing to do"

"It's that crazy woman again. I don't understand. Why does she come here and eat our food. It's so bad."

"Do you Swedish sing songs? Like, do you have movies and songs and stuff?"

"Im so tired, let's sleep on the floor behind the bar. No one will come in anyway"

"Look, they are Swedish. They are big and blonde. Go and talk to them - Maybe we will get tips."

"There's nothing to do. Why don't you clean the glasses again, or make up another shot. Or have a beer."

"
They sing we will, we will rock you in the bar. They step outside and the Moroccan's sing; we will, we will robb you. "

As always, I qoute the wise.

The seaweed is always greener
In somebody else's lake


Up on the shore they work all day
Out in the sun they slave away
While we devotin'
Full time to floatin'

Down here all the fish is happy
As off through the waves they roll
The fish on the land ain't happy
They sad 'cause they in their bowl
But fish in the bowl is lucky
They in for a worser fate
One day when the boss get hungry
Guess who's gon' be on the plate


We got no troubles
Life is the bubbles
Under the sea

Since life is sweet here
We got the beat here
Naturally
We got the spirit
You got to hear it
Under the sea

That's why it's hotter
Under the water
Ya we in luck here
Down in the muck here
Under the sea

Im a pink elephant.


Rotar bland det förflutna


Fredrik's 18 års dag.
Vi hade en grill kväll fram till tidig morgon.
Otroligt kallt, men väldigt härligt.
Här är en bild på Richard och hans korv.
Han verkar inte vara så glad att Sofia tog den.
Haha.


Saltsjöbadens Samskola
Många minnen. Gick ju där i 3 år trots allt. Men vi kommer nog aldrig glömma de timmarna då man somnade på biologi lektionen. Borden där var ju så otroligt sköna.



Tiderna på Gärdet med trion

Poriya, Elias, Jag
Det blir nog inte bättre än så.
Vi har aldrig tråkigt.

Huddersfield andra gången med Madeleine
Vilka minnen. Träffade för första gången många utav mina nya vänner i England.


kvällen hos Maria
Blickar tillbaka på bilderna, och jag kommer nog aldrig sluta skratta åt dessa bilder.
(Förlåt Maria att jag lägger upp de. But they are acutally quality pictures - and you know it!)
Vi kan ju inte alltid vara super snygga.



.. Ja dessa gamla bilder hittade jag på ett övergivet internet konto. Tyckte att det var dags att de kom fram. Eller hur? :)

Förlåt, men jag förstår verkligen inte.

Ännu en intressant "headline" på msn's hemsida.

"11-åring körde bil. Familjen dog."

- Ja vad trodde ni igentligen? Att en 11-åring mirakulöst kan lära sig att köra en bil? Vilken normal föräldrar sätter sin unge bakom ratten och tror på fullt allvar att barnet kommer bara sitta där och le som en docka. Undrar vad som pågick i deras huvud när deras 11-åring satt där framför styret och tutade som en dåre. "Ja, titta på våran lilla Olle - han är så duktig, han kan nog alla trafikregler. Det är ingen fara, illa Olle klarar allt. Han är ju världens smartaste barn" Ja, okej. Alla tror att ens barn är det bästa som har hänt våran jord men det finns en gräns på hur pass underbara de är.

All is fair in love

Hej Hej Hej

Nu har jag precis käkat middag (jag vet, i Spanien äter man middag sjuukt sen gemnfört med Sverige). Är verkligen mätt just nu och känner att jag är fullt kapabel till att rulla istället för att gå.

Idag har jag jobbat tills kl 5 vilket var skönt det eftersom jag fortfarande är sjuk. Borde igentligen inte gå till jobbet till att börja med men jag har inte råd att vara sjukt liksom. Får man ingen sjukersättning så existerar inte orden förkyldning eller sjukskrivning i ens ordföråd. Men det var inte så jobbigt att jobba idag, vi hade inte så mycket att göra så jag kom på en ny shot. Den nya shotten heter O'Hoy! och är dundergod. Nästsan godare än Lucky Lizzy faktiskt! Det ska bli spännande och se hur många jag får sålt tills veckan är över. Gjorde en riktigt fin skylt som verkligen sticker ut, så vi får hoppas att folk märker den!

Förutom det så har jag färgat håret idag. Blev lite less på se min utväxt i spegeln varje morgon så jag sprang runt stan idag och letade efter hårfärg. Hade jag varit i Stockholm skulle detta inte ha blivit ett så stort äventyr som det blev här i Barcelona. Det är verkligen skit svårt att få tag på hårfärg här borta! Men till slut hittade jag något konstigt märke för 40kr! Självklart hade jag mina fördommar mot de billigare märken men jag orkade inte springa runt ännu mer så jag köpte det och hoppas det på det bästa. Och vet ni vad - resultatet blev det bästa jag har varit med om! Så nu har mina fördommar verkligen blivit ett minne blott - money dosen't matter. Jag är väldigt glad att jag kan färga mitt hår för 40kr varranan vecka nu och få ett ytterst naturligt och snyggt resultat!

Så nu är jag blond och fin igen. Paddy kommer bli väldigt glad. Sötnosen ville att jag skulle bli blond-are bara för "att se hur det ser ut" (inte för att jag tror på hans ursäkt haha) och jag tycker om att vara blond så nu blir kan väll överlycklig. Jag saknar verkligen min solstråle. Vi har pratat mycket på sistående och även fast det är underbart så blir det jobbigare på något sätt. Jag saknar honom ännu mer nu och det känns som att 3 veckor är en alldeles lång tid att vänta! Men den som väntar på något länge, väntar på något bra eller? Den 12:e blir det ju han och jag igen. Vårat lilla team är komplett och det ska bli superhärligt att vara tillsammans igen!

It's true that we don't know what we've got until we lose it, but it's also true that we don't know what we've been missing until it arrives.


Owl City - Fireflies

Kanske en utav de sötaste videor som jag har sett på länge. Får aldrig nog utav den!


I am a proud owner of

I wouldnt be a true bohemian resident if I didnt have this. One day Im going to take some photos and show you the goodies in our bar. There are plently of things that aren't in the rulebook.


Nu kan vi fira lite grann

Ja som sagt, jag ville inte fira något i förskott angående lägenheten men nu är det bestämt. I början av Februari ska jag flytta in min första lägenhet. Visserligen är det en ganska liten yta som jag kommer bosätta mig på men det är en start och för läget så kan jag lika gärna på bo gatan haha. Det ligger som sagt mitt inne i centrum och att ha en lägenhet där är väldigt eftertraktat. Omkring mig har jag alla möjliga caféer, barer, klubbar och små bohemiska affärer. Precis som jag vill ha det.

Jag tänkte satsa på en bohemisk inredning. Svarta vägghyllor, Svart matta, Vita väggar, Sänghimmel, massor av kuddar i olika färger (rött, guld, orange, grönt), mina älskade Buddah's, lite krimskrams och nån liten mini-växt kanske. Sounds good? Det kommer bli ganska kul när B-Rabbit anländer iallafall; vi har inte alls samma inredningssmak. Eller vi har nog inte så mycket gemensamt när det kommer till sånt. Hela han är en ända stor skejtar/underground pojke gemnfört med lilla klassiska mig haha. Det ända som vi kan komma överäns om är musiken - ibland iallafall.

Nu återstår bara att börja grejja med det hela. Det finns mycket att göra just nu förutom jobbet.
[  ] Måste fixa ännu ett universitets ansökan till European university of Barcelona
[  ] Måste åka med fadern min till sommarhuset och hämta min säng
[  ] Ikea, Ikea, Ikea.
[  ] Jobba, Jobba, Jobba
[  ] Måste hinna åka till Stockholm och hämta mina saker samt säga hejdå till alla vännerna
[  ] Fixa ett NIF nummer hos Polisen
[  ] Påbörja rummet; inredning, montera hyllor osv.

This is my new neighbourhood;



Im not flirting, its called being nice.

First of all;


Camp Nou. Barcelona vs Sevilla. For Free. Yeah, for free people! Once in a lifetime I betcha!

Anyway, I got to work at 5 and once again, the bar was packed with britts. Once again - Where do they come from? The streets are completely empty, but somehow they are all in the bars! It was a stag night and that means alot of drinking. Very fun for them, and less fun for me. Well, it was quite fun because I sold 12 x 6 of my shots today! And this was in a 2 hour period! However, I also sold too many absinth's and too many Guinness to the poor lads as well. Not good, because they threw up afterwards. Haha. I do believe that Lucky Lizzy is staying for a while. May I also add that I love Absinthe? I love it so much that I have a bottle now, reserved for me. Im gonna pick it up when I move into my new apartment. After the britts the left the bar was quite quiet comparing to how it was before at least. But me and Chandu still had lots to do; like watch football. I finished at 10 and I headed straight to Molly's and say hello to my dear Danny. I havent seen him since Pipa so we had some things to catch up on. Got back home, switched on the tv with my father and Jordi and poured myself some Brandy and Coke for my *ahem* cold. Going to go to bed soon though, busy day tomorrow!

After work Im gonna check out the apartment with Daddy and Maria. Then I've got to sort out my phone (I sware its going to ruin me one day) and then I have to go see a man about a dog.

Buenos Noches. Sleepy time.



Huddersfield/Leeds aftermath

Kay just sent me the pictures from Huddersfield. I thought I'd give you guys a preview. (Why does that word always make me tingle?)


Houseparty at Ash's & B-Rabbits beloved Brother. (Such a sweetheart) (This is where the boys where throwing shoes at each other and having the mc'n battle)

Extra curricular, Jack Flash & B-Rabbit's gig. Thabo (the one singing intoxicating with jack flash) & Annie, Kay, Jack Flash & Joe







Kaos natt

Det här funkar inte.

Jag vaknar imorse, och mina fötter värker fortfarande efter igårs kaos. För det kaos, ja det var det verkligen. Min stora fråga är; vart kom alla britter ifrån? Puben var lika packad igår som den var på nyårs kvällen. Alltså; väldigt fullsatt. Vi kan ta max 40 pers, och jag tror att det var circa 80 pers inne i går. Och alla var britter. Fulla britter, fulla, jobbiga britter. haha. Jag var inte mentalt redo för kaoset som väntade oss igår natt. Är ju som sagt förkyld och då är man lagom glad bakom baren. Men som sagt, det var bara att ignorera febern och jobba på!

Jag var under kvällens gång lika förvånad varje gång en britt kom in till oss. För en dag sen fanns det knappt en kotte ute och nu är hela La Rambla fylld med britter. Why? Kan någon svara på detta? Vi hade bråk inne i baren, vi hade britter som förstörde våra ölglas, spillde en massa öl överallt och två tanter som var så fulla att de kunde knappast komma ut ur baren. Men det gick bra för oss. Vi är ett bra team jag och Chandu. För vi drog in en massa dricks och en jäkla massa pengar efter igår kväll.

Nu är det jobb igen om två timmar. Undrar om britterna har left the building eller om de är kvar?

3 am check list

[ x ] Hot pink Iphone
[ x ] Getting a cold
[ x ] Letter of intent done
[ x ] Work 10-3
[    ] Awake
[ x ] Sick of stalkers and drunken guys wanting to chatt you up.
[ x ] Counting the days down until B-Rabbit comes down with the crew!
[ x ] Annoyed that I have a cold and dont have the time to acutally have the cold in the first place.
[    ] Missing Sweden
[    ] Gone down one clothing size
[    ] Blonde
[ x ] Decided to quit smoking for good next week, just for B-Rabbit
[    ] Able to finally draw a shamrock on the guinness
[ x ] Going to bed and sleeping until 3pm and off to work
[    ] Fixed my NIF number
[ x ] Eating pasta before I go to bed.


Thihi. Goodnight.

I can't afford being sick

1. I have to finish my application letter before the 20th & various univeristy things.
2. I have to work, work, work!
3. I have to go to the police to sort out my NIF number
4. I have to colour my hair
5. I have to work!

Det är min chef's fel

Godeftermiddag.

Jobbade som sagt till 3 igår natt och jag kan hälsa er att det var det roligaste passet jag har haft på länge. Barcelona spelade ju igår kväll så baren var fylld med alla olika nationaliteter som hejade på världens bästa lag (som dock förlorade igår för första gången på 5 år, jag grät ... nästan). Så i början av passet var det ganska mycket att göra. Kort efter att matchen hade slutet gick alla hem och baren var helt tom. Klockan var då strax efter 12. Vad ska man göra i 3 timmar då tänkte vi. Jo, vi satte på storbilds tv'n och tittade på Oceans 11 med varsitt cocktail i handen. Efter circa en timme kom det några Australienare in i baren och ville också titta på film. Sen såg killarna min fina skylt för "Lucky Lizzy" och beställde 5 st! Jag har nu sålt totalt 20 st Lucky Lizzy's på 3 dagar tror jag - thats pretty good. Det är den mest sålda shotten efter After-shock:en. Här börjar dock det roliga. De ville att vi också skulle dricka. Och det gjorde vi. Flera stycken. Jag tror att under nattens gång så såldes kanske 10st Lucky Lizzys! Ska nog skaffa en T-shirt med Lucky Lizzy där fram haha.

Jag och Chandu var ju lagom lulliga när killarna gick hem och filmen var över. Men vi försökte städa så gott det gick. Det var ju som sagt bästa passet. Man får betalt för att festa med chefen! Vi får se resultatet idag när jag kommer på besök! Ska nämligen hämta min lön idag och sen shoppa lite jeans och färga mitt hår. Patrick ville ju se mig platinablond när han kom hit, och jag ska väll försöka att blondera det lite grann, kanske inte så extremt som platinblond dock!

Så jag måste fixa mig nu, vi hörs lite senare när jag är blond-are.

Puss på er

Att läsa modebloggar

Jag förstår mig inte på vissa saker. Till exempel modebloggar. Varför läser ni de?

Loggade in på blogg.se nyss och såg ett inlägg om "Hur man bär den transperanta tröjan". Klickade in och fick se några bilder på någon liten tjej som visar upp hennes outfit. Det jag undrar är då; varför köper man ett plagg, om man inte vet hur man ska bära upp det? Det skulle inte falla in i mitt huvud att köpa någonting som jag senare måste googla om för att se till att jag bär det rätt. Helt meningslöst isåfall. Detsutom så handlar inte mode om att man ska se klonade ut. Det är ett sätt att kunna utrycka sig på, typ som konst. Men nu antar vi då att några har köpt denna transperanta tröja, klickat in på hennes blogg och följer hennes råd. Då kommer vi alltså se ett flertal exempel som klär sig exakt likadant. Tråkigt och fantasilöst. Men jag antar att det är okey, de bor ju trots allt i Sverige. Och där är det riktigt farligt att sticka ut. Folk kan ju få för sig att man är mentalt störd eller något.

Konstiga Svenskar.

En vän skickade ett mail till mig nyss. Hon berättade att det är -20 grader i Sverige, Stockholm just nu. Min fråga är då - varför går ni svenskar ut när det är så kallt? Hade jag varit i ett land där det är -20 grader ute så skulle jag inte ha rört en fena. Inte ens om det skulle börja brinna, för då är det ju ändå varmare inomhus än vad det är utomhus...

Im doing fine, but in my mind - I can't stop thinking about missing you so.

Hej Hej Hej

Vilken dag. Eller vilka dagar rättare sagt. Känslorna har svängt fram och tillbaka, upp och ner - ja, överallt helt enkelt. Kroppen verkar vilja säga imot mitt huvud. Jag mår bra, men jag känner mig ganska sliten. Jag minns inte den senaste gången jag var ledig faktiskt. Det är lite sjukt när man tänker på det. Jag har jobbat varje dag! Tack och lov att det bara är 5 timmar åt gången, annars hade jag nog dött vid det här laget.

Ikväll hade jag dock ett roligare pass än de senaste dagarna. 5-10 är nog det bästa passet. Man slipper öppna och man slipper stänga. Mina vänner börjar jobba när jag slutar så man hinner hänga lite innan det blir för "mycket att göra". Ja, eller så var det på den gamla goda tiden. Folk verkar ju ha försvunnit från Barcelona. Inte ens rånarna och drogförsäljarna hänger på torget längre. Det har jag aldrig varit med om tidigare. Passet var alltså lungt - riktigt lungt. Men det är lika bra det för vi hade ändå inte tid för våra gäster. Vi hade en liten O'Haras reunion. Alla gamla kollegor kom till oss och drack lite Sangria. Mycket trevligt att träffa de som jobbade tidigare! :)

Efter jobbet fick jag väldigt glad nyhet - eller två faktiskt. Jag är oftast den som inte firar något i förskott men jag kan iallafall berätta för er att jag kanske har en lägenhet på gång i Barcelona! Spännande va? Den ligger mitt inne i stan, 10 minuter från mitt jobb så det kan inte bli bättre. Jag kommer spara såå mycket pengar på resa osv. Så håll tummarna för mig. Andra otroligt glada nyheten var att Paddy äntligen ska komma till Barcelona och hälsa på. Visst, det har bara gått en månad men jag saknar honom faktiskt! Vi hörs ju inte så ofta eftersom vi båda har mycket på gång just nu och måste fokusera på varsitt håll men nu har han iallafall bokat biljetterna. Han och gänger kommer hit den 12:e Februari och det ska bli såå kul att träffa allihopa igen! Kände att jag verkligen behövde lite nya positiva nyheter i mitt liv. Tack så mycket!

Nu ska jag försöka sova tänkte jag. Ska upp tidigt imorgon!

xoxo Besitos

What is life

What is life?
Life is like a big obstacle
put in front of your optical to slow you down
And everytime you think you gotten past it
it's gonna come back around and tackle you to the damn ground.

Dagens Video

A real feast for the eyes huh?
I think I found a good one today!
Enjoy xo


That's why he's coming home with me tonight.

Hello Jell-o!

I just got back from work and man am I tired! I had a double shift last night first from 12-5 and then from 11-03. Got back at around 5 this morning so Im not the most energetic person at the moment. I feel like pulling the covers over me and be completely unsocial for the rest of the night. Being a barmaid and having to stay social all the time does get to you in the end. You just get sick of people you know? I'll be fine tomorrow though - promise!

Despite the double shifts I had a very fun day yesterday. Me and Rashid spent the whole day watching football instead of working. I think we spent maybe 1 hour in total doing "hard" work and the rest was spent watching football and mixing a brand new shot that I have made for the bar! Yepp, so from now on - when you step into O'Haras the first thing you'll see is a big sign saying "Try our brand new shot of the week - Lucky Lizzy only 3 euros!" Its so beautiful. I spent almost 20 minutes on that sign haha. Its a shame Im so cheap though, only 3 euros! Later on my friends big T and Boosh as I call him joined us for some beers and fun. After like round 5 I decided that it was time to pop my cherry - my guinness cherry. Yepp, first time in my life I had a pint of guinness and guess what - Im hooked. Its so amazing! Since I was spending the entire night with my the irish boys I kept drinking my Guinness and my beloved Magners - I think that for a night I became irish? But its okay, we all love the irish dont we! I sure do ;)

Anyway. I finished at 3 and we gatherd the staff from Temple bar, Mybar, Mollys Fair City and little me at O'haras and headed down to club Pipa. The best after hours place in Barcleona! At least for us bartenders. Its this small apartment thats dark, smokey, they play salsa music and there's this massive pool table in the middle. Its hard to explain but the atmosphere was unbelieveable. I would never have found it unless Marko helped me! In order to come in you need to know like an apartment number, door number and that stuff. It's like crashing someone apartment! Haha. So we had a couple of mojitos there and at around 5 I realized that I needed to get back home for work so Danny gave me a lift back home (thank you dearest). And that was my night!

Tonight, like I said, Im gonna be very unsocial with my family and watch movies. Im really not in the mood for family dinners and stuff. I just wanna be alooone for once. Then its time to catch up with things in Sweden with Emmelie and the lot. Gonna try to get a hold of B-Rabbit as well - but thats usually a misson. He basically lives in the studio that kid. Haha.


P&K


Fuck you, I don't want you back.



See, I dont know why I liked you so much
I gave you all, of my trust

I told you, I loved you, now thats all down the drain
Ya put me through pain, I wanna let u know how I feel

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses they didn't mean jack

You thought, you could
Keep this shit from me, yeah
Ya burnt bitch, I heard the story
Ya played me, ya even gave him head
Now ya askin for me back
Ya just another act, look elsewhere
Cuz ya done with me

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses they didn't mean jack

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses they didn't mean jack

Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one

Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses they didn't mean jack



Last night = Madness

Snodde den från Adams facebook status. Jag tror vi båda kan hålla med om att det var en galen kväll igår. Fy faskien vad vi reste runt i Barcelona. Tur att vi kände taxi gubben, annars hade vi blivit panka!

Det började med att vi alla satt och tittade på en av mtv's sämsta (fast roligaste) serier, Jersey Shore. Såg nyss att jag hade skrivit till Emmelie mitt i natten att hon måååste se den serien, för den är bäst. Jag tror det förklarar hur mycket vin vi drack innan vi ens stack ut. Hursomhelst. Det var skitkul att träffa gamla gänget -igen. Vi är ett gäng på circa 30 pers så det finns några stycken därute. Vissa hade jag inte träffat sen jag var 16år! Så det var verkligen kul!

Runt 2 tiden bestämde vi oss för att dra ut och vi behövde 2st taxin för att få plats med hela gänget. Efter ett tag märkte vi att vi inte visste vart vi skulle åka så vi bestämde oss för att åka till Placa Espana (låångt borta) när vi kom dit insåg vi att allting var stängt och att vi behövde åka någon annanstans. Då kom Adam på att han kände taxi chaffisen och det slutade med att vi hade en mini-fest i taxin på väg till Rambla. Där hamnade vi allafall på Queen Vic och hade en liten efterfest med ägaren som Adam bor med. Mycket underhållande.

Efter en galen kväll av springades på Rambla upp och ner med 20 pers så var det dags att åka hem. Vi ringde upp våran taxi chaffis och bad honom skjutsa hem allihopa. Jag kom i säng runt 6 imorse, men det är okey, för jag börjar 5 idag! Jag får ett samtal på hemtelefånen från Adam som säger att han är vilse och han står utanför mitt hus (fast igentligen gjorde han inte det, utan han var utanför sitt hus haha). Jag blir skitsur och lägger på och somnar. Vaknade imorse tack vare mina fåglar och får ännu ett samtal från Adam. Han frågar mig vad hände igår kväll; jag svarar att jag inte minns. Bara för att jävlas.

Det är Fredag


... Och det betyder party! Jag och gänget ska göra stan osäker ikväll. Men först blir det tv spel, vin och lite därtill.






Eu fiz de novo, meu amor. Entendi tudo errado. Mas parecia tão certo. Eu não posso acreditar


Orkar man?

Jag: Frågan är, orkar man?
Lucas: Ja du, det är frågan?
4 min senare
Lucas: Jag har nuggets, kötbullar och prinskorv
Jag: Orkar du?
Lucas: Det är mina val?
Jag: Jag orkar verkligen inte, det är för långt borta
Lucas: Orkar du?
Jag: För långt, måste öppna dörrar och sånt
Lucas: Bor du själv?
Jag: Nä, verkligen inte
Lucas: Orkar du?
Jag: Orkar inte
6 min senare
Jag: Fan vad jag är hungrig. Jag kanske orkar.
14 min senare
Jag: Orkar du?
Lucas: Nä, orkar du?
Jag: Nä.
4 min senare
Jag: Jag dör snart. Jag orkar. Kommer strax, ska hämta föda
Lucas: Oh my ghad. Du har inspirerat mig. Jag kommer strax
Jag: See you in 5

Dictionary.com

Elizabeth

-

"The most amazing, beautiful, awesome, spectacular, gorgeous, cute, incredible, breathtakeing, wonderful, pretty, adorable, and most importantly cutifulazing girl ever." - I couldnt agree more. Haha.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=elizabeth

Your sex is on fire

Brrr. Det är riktigt kallt ute! Regn, blåst och allmänt blä-väder.

Kom precis hem från jobbet iallafall. En dag kvar av 12-5 sen blir det mycket roligare. Jobbar nämligen kväll på Lördag och då brukar det komma in mycket roligare människor. Vi hade trots det dåliga vädret mycket intressanta gäster på besök;

- En irländare som fortfarande var full och ville ha sig en återställare.
- Ett gäng svenskar som försökte utala "Mojito" och sa "Mweeto" istället.
- En känd event manager som jobbar i Barcelona (I was psyched!)

Ja, det var min dag. Sen fortsatte den med att organisera hela baren med skyltar osv. Vi kommer få nya anställda snart så jag tyckte att det skulle vara bra att ha en viss ordning som folk kunna följa. Då slipper vi en massa flaskor överallt. Jag kan faktiskt vara organiserad, fast då har jag oftast tråkigt.

Jag har kommit på en sak; jag ska göra en dagens. Nej, inte en cocktail utan en dagens video. Dagens hetaste video. Det finns några stycken därute så det borde inte bli så svårt. Dagens video blir Sweetest sin.







Did it again, I got all wrong. But it felts so right, I cant beleive it.

Jag har länge varit ett stort fan av Shakira. Tycker hon är en av de vackraste artisterna där ute, hon är en fantastisk dansare och lyssnar man på hennes texter så är de riktigt bra faktiskt! Älskar hur hon blandar olika kulturer i sina danser och hur varje låt har en annuluna sound gemnfört med den tidigare! Jag har iallafall hittat en av mina nya favoriter. Denna video är så grym. Blev helt shockad över hur duktig hon är på att dansa. Får inte glömma att videon är riktigt het också! Beyoncé lost this battle, by far! Check it out


Gud var inte nåding mot mig igår natt

... Nu kanske jag skräms lite? Jag var nog inte så nådig mot mig själv rättaresagt.

Slutade som sagt jobba klockan 5 igår. Vi hade världens tråkigaste dag och jag fasar över de två kommande dagarna. Kommer jobba 12-5 då också, visserligen är det bra timmar men herregud så tråkigt man har. Förstår inte ens varför de har öppet? Inte ens i Barcelona har folk lust att dricka öl på förmiddagen. Inte när det är svinkallt ute iallafall. Fast fint var det, soligt och 10 grader kallt. Förlåt, jag vet att ni Svenskar fryser rumpan av er just nu. Men väder vänjer man sig fort vid!

Hursomhelst. Efter jobbet överaskade Adam och Hiyme mig på jobbet (De skulle igentligen komma hem den 8:e från Franrike!) och vi bestämade oss för att dra till deras nya lägenhet vid stranden! Där återförenades det gamla Travel Bar gänget igen, sist var liksom 2 år sedan - sjukt! Det blev som vanligt en massa drickande, rökande och hög musik. Men super trevligt var det. Festen slutade runt 6 imorse och alla somnade i vardags rummet. Så imorse var det inte skojj kan jag lova er. Otroligt bakis (jag brukar oftast inte dricka så mycket, you know that!), trött som bara den och det kändes som man hade en askkopp i munnen. Inte fräsht. Men det vara bara att bita ihop och bege sig till jobbet och hänga där i 5 timmar.

Tack och lov var det. För jag var så trött idag att en massa gäster skulle bara vara jobbigt. Vi satt på tvn, tittade på lite MTV program, käkade Mc Donalds och snacka lite skit. En bra dag att bli betald för! Haha. Nu ska jag sova tänkte jag. Jag behöver verkligen det känner jag.

Hörs sen!

Besitos


Echo de menos Shiney

Äntligen!

Jag är helt slut känner jag. Ändå har jag kraften att fortfarande sitta uppe ett litet tag till.

Vi fixade och donade i mitt rum idag och det börjar arta sig nu tror jag. Blev riktigt nöjd med resultatet iallafall. Sängen är helt perfekt för två stycken. Shiney får dock banta ner sig till min storlek om han ska få plats riktigt ordentligt! Haha. Killen är ju nästan två meter och väger typ 90kg! Helt sjukt. På tal om vikt, jag har gått upp! Äntligen! Vägde ju 50kg innan jag åkte iväg och nu har jag gått upp 13 kg! Nu får vi se hur länge det håller. Dags att börja träna snart också, annars kommer fettet bli fult fett. Haha.

Efter att ha fixat klart i rummet så åt vi en välförtjänt pizza och mycket cola. Har precis dushat och ska snart sussa tänkte jag. Det är ju en dag imorgon. Jobbar från 12 till 5, sen blir det fika på Starbucks!

Puss på er, nu blir det skype samtal med Emmson.

Han kommer hata min rosa gosefilt ....




Min nya säng!

Godeftermiddag!

Ja, som ni kanske har märkt växlar jag mellan språken lite. Kanske ska byta till ryska snart, då kommer ingen förstå! Haha.

Min säng kom idag! Jäklar var stor den är! Leveransen kom runt 10 tiden imorse och som vanligt var jag inte uppe då. Trodde de skulle komma framåt eftermiddagen, men nej nej. Stackars flyttkillarna säger jag bara. De var 3 biffiga killar som bar upp sängen upp för trapporna. När de väl kom in kunde de knappt få in sängen i mitt rum. Men nu är den på plats. En fin, vit, skin dubbelsäng. Ska bli skönt att slippa extra-sängen framöver! Dock har jag precis vant mig i den och har sovit ganska bra den senaste tiden.

Så jag har försökt att packa upp sängen den närmaste 2 timmarna. Det är inte lätt, det kan jag garantera er. Jag har aldrig upplevt så mycket tejp, frigolit och kartong förut. Eller jo, det kanske jag har. Anyway. Jag hatar iallafall tejp och frigolit förtillfället. Förstår inte varför de ska envisas med att plasta in den så himla mycket. Visst, den måste vara säker och så men nu överdrev de lite. Jag har iallafall packat upp så mycket det går, resten får pappa hjälpa till med. Det är för tungt och min rygg värker fortfarande. Vill inte utsätta mig för samma smärta som jag hade i England. Var ju nästan på väg till sjukhuset den gången!

Satt precis och tittade igenom gamla bilder från facebook. Fan vad man saknar de tiderna i skolan ibland! Jag saknar mina vänner så otroligt mycket just nu. Visst har jag en drös vänner här i Barcelona men det känns konstigt att inte kunna träffa de närmaste när man vill utan istället sitta och snacka över msn. Men snart vänder det, den 11:e blir det Stockholm för mig och då ska det minsan umgås rejält!

Sängen. Ni ser hur stor den är om man jämnför med spegeln i bakgrunden! haha



Att våga släppa taget

Min bekant Ariel skrev en fin sak på sin blogg. Blev väldigt ledsen när jag läste det. Men jag kunde inte göra annat än hålla med henne. För jag mådde/kände precis samma sak ett tag sen. Jag trodde aldrig att jag skulle släppa taget av en kärlek som bara fick mig att må dåligt. Jag minns inte hur många nätter jag satt och grät över någonting som aldrig existerade. Men jag kan inte vara annat än glad och lättad. Ett nytt år och en ny start. En ny chans att våga lita på någon. Jag hoppas bara att hon inser att hon är värd någon mycket bättre och som uppskattar henne som den fina kvinnan som hon är! Det tror jag att hon är värd! xo

"När ska man våga släppa taget, och HUR ska man våga släppa taget? Hur vet man att man har nått den gränsen då man inte står ut mer och kan inget annat göra än att släppa taget? Då man vet att det är det enda alternativet kvar, att det spelar ingen roll hur ledsen man kommer bli, för man vet innerst inne att det blir bättre i längden för man mår lika dåligt redan nu. Jag har känt flera gånger att jag har nått den gränsen, men ändå kan jag inget göra. Jag är som fast. Jag har hoppet att allting en dag kommer bli annorlunda. Jag tror på att personer kan förändras, men innerst inne vet jag att alla inte kan det. Men det är hoppet som får mig att ändå vilja fortsätta..
Jag är så jävla fast, jag vill att allt ska bli bra, att jag ska bli behandlad bra, jag sitter och har den tron att det kommer bli det. För jag vill det så mycket, och därför kan jag inte släppa den tanken. Den sitter fast där, det är den tanken som får mig att vilja fortsätta, det är den tanken som får mig att stå ut med all skit som jag får gå igenom.
Att allting en dag kommer vara annorlunda, att allting kommer vara bra. Att jag kommer må bra. Det är vad jag vill. Ta inget för givet, för den dagen man inte orkar, den kan komma snabbare än vad man tror. Den kan komma när man minst anar det.. Jag hoppas, och kommer inte sluta hoppas. För jag vill. En dag. Någon dag. Snart."

Im just a girl with a crush on you.



I sware on my life that its Sunday today

Good afternoon my dears!

I just woke up and to be honest, I think I need like 3 hours more to sleep. I dont feel refresed at all!

A funny thing happend today. Dad and Maria with company have all went to Costa Brava for the weekend. Which means I've got a free house! I woke up this morning with dad calling me and telling me that he was on his way to CB. Man was I confused. 

"Hey Lisa. We are on our way to Costa Brava. We will back on Monday so you know."
"But thats tomorrow..."
"No, today is Saturday"
"No.. its Sunday today! I had this conversation last night. Its Sunday which means that its gonna be dead in the bar tonight"
"No, its Saturday. Are you working tonight again?"
"Yes, 10 until 3. But its okay, cuz its Sunday"
"Its Saturday the 2nd, check it up."

I think we had this conversation going for 10 minutes. And then I realized that wait a minute, its Saturday. And Im working until 3. That means theres gonna be a mad one in the bar - again. And I can get into Opium for free!



Tick Tock

Good midnight everyone!

I was ment to go out tonight after work but I seriously couldnt be botherd. So to compensate with that me and Danny had some lovely turkish dinner - aka kebab. Haha. We both desperatly needed a beer so I think the main focus was on the beverages and not on the food.

Work was fun. It was very empty comparing to last night though. Surpsingly people where still drinking like mad men at 5pm when I started. Rumours had it that our bar never shut last night, no wonder it looked like hiroshima when I got there. But since it was so quiet I had the time to learn some cocktails and some new shots. My favorite one is the Blow Job. Loads of guys asked for it last night and I was very pissed cuz I thought they ment if they could have a blow job from me for 3 euros! Haha.

Anyway, just got home now and Im glad I did. Im knackerd. You dont notice it whilst youre working but my back is aching, my feet feel like I've been dancing for the past 8hrs and Ive been thirsty for the past 2 days (why, why?) so Ive decided that today Im staying at home, catching up with some friends in Sweden and focusing on little me.

Life is what you make it. Make it great. I will make it with, or without you.

Estocolmo!


Stockholm den 11:e tills den 15:e

Ändrade planer.
Jag vann mitt mål och nu vet jag inte när jag kommer, men förmodligen veckan efter det.
Uppdaterar er med mera information när jag vet!
Haha.



The Aftermath

Happy New Years!

Hope you all had a great night last night! :)

My new years was spent at work. But it was great fun. The bar was packed (and I mean packed here, you couldnt get in, you could definatly not get out and you wernt able to move. The only ones who moved where us bartenders) from 7pm when I started working. So it was full tempo until 1:30 when I got off work!

Despite this high tempo and being my second day there it went great. I was acutally suprised that I could handle it well. I was like sonic the hedgehog by the end of the night - no lies! One person once told me that there was no way I could manage working behind the bar, but I proved that person wrong last night! ;) Unfortunatly mixing alot of alcohol and being that packed there was alot of fights, robberys and smashed glasses. So the safest place was acutally behind the bar! Behind the bar was where the action was as well. We had the music really loud, me and Ivana danced like crazy with our sparkly hats and sang our hearts out!

After work I joined Danny the bouncer for a bottle of cava outside Fair City. The whole street was croweded and Im sure that there was just as much of a party going on outside the bar as there was inside! Danny was a sweetheart pushing all the annoying assholes away from me (I told you, its best to know a bouncer! Always safe!) and after that I met up with old friends from Australia and Chris.  Went to some houseparty at La Ramblas for a bit and then I had to head home. Unfortunatly.

Today is work again, and its mad cuz I just woke up. Maria and Malena where wondering if I was feeling alright cuz I had last nights make-up on me and my hair was super curly from last night. I also just noticed that I stink of smoke (You can smoke in the bar so.. Im an ashtray) and all my clothes from last night are sticky cuz of all the alcohol. So its time for me to head to the showers, then its back to work tonight again! My lunch will have to be a chocolate bar. Illa. I promised to drop by Dannys as well if he needed any help at the door. Haha.




Besitos