Börjar jag bli en tråkig människa? Näää.

Eftersom jag inte längre skriver om utgångar varje dag? Eftersom jag inte super mig full varje helg och sedan skämmer ut mig för halva Stockholm?

Jag satt precis och läste igenom min blogg och insåg att många kanske börjar tycka att den är tråkig. Det ända jag läste om var; jobb, rättegång, jobb och mat. And sure, det speglar väll min vardag lite sådär. Det är ju mkt mat och jobb för tillfället. Sen började jag undra om jag håller på å bli en "innomhus tjej" som typ aldrig drar ut om dagarna, because thats not me!

Men sen kom jag på en sak som gjorde mig glad. Visst fan går jag ut, och visst fan sitter jag inte hemma och degar varje dag. Nej nej, jag jobbar, tar en after work, drar till fotbolls matcher och är med mina vänner. Precis som det brukar vara, och precis som det alltid kommer att vara. Det är bara det att jag inte skriver om allting för mitt lilla huvud minns ingenting. Jag har ju som sagt världens sämsta minne. So dont worry. Samma gamla Lizzy är fortfarande här. Jag kanske bara har såå mycket att göra att jag helt enkelt glömmer bort att uppdatera er, hehe.

Glad Valborg föressten, jag ska fortsätta göra min överaskning som kommer få min hubby på hans bara knän haha. Det blir en underbart god middag (kan ju inte skriva här om han råkar läsa) och en underbart vacker dukning. And he dosent know. I spoil him, yes I do.

Tingeling!!

xoxoxo ....

Jag vill också ha en söt bebis som jag kan pussa på och dra med till East.

God eftermiddag allihopa!

Jag ska snart sticka in till stan och hälsa på mami som jag inte har sett på länge. Det är sjukt det där; så fort man flyttar hemifrån så får man en helt annan relation till sina föräldrar. För mig blev det ju självklart mkt bättre eftersom vi bråkade hela tiden om de mest idiotiska saker. Nu så kan vi ses när vi faktiskt vill och då vill man ju inte bråka eller hur?

En liten fågel har iallafall viskat i mitt öra att alla har halv dag idag och man är ju självklart ledig imorrn då det är Valborg! Antar att halva Stockholm kommer supa skallen av sig då? Ush, pinsamt tycker jag. Jag har nog aldrig haft det som en plan "att supa mig full" liksom. Händer det så händer det, men oftast händer det inte. Tycker att man är lite för gammal för att inte kunna kontrollera alkoholen. But thats just me. =)

Förutom mitt lilla random babbel så ska jag fira min helg med hubby. Det blir en avslappnad helg med absolut inga planer alls. Vi får se vart vinden tar oss. Jag vill helst sola för jag såg att det blir typ 20 grader imorgon och hos oss på "landet" så betyder det att vi schteker rejääält på terrassen!

Nej nu får jag sluta skriva, jag måste fixa klart resten annars kommer jag som vanligt missa tåget!

Vi hörs, glad valborg ... eller nått?


Jag skrev något, men jag ångrade det för det lät inte bra. Men ni får iallafall läsa det, för jag är så snäll. Hoho. Era nyfikna jävlar. Ps. Maddo när kommer du hem?

Some people search forever for that one special kiss. I cant believe its happening to me. Some people wait a life time, for a moment like this.

For you.


Forza Barcelona

Vem kommer inte se matchen ikväll? Barcelona möter Chelsea - det går ju bara inte att missa Vi har laddat med chips, dip, cola, läsk mm för en häärlig tv kväl! . The bet is on baby, Barcelona better win!!!

Goooo Barcelonaaaa!!






Det är nu man skulle vilja vara i Barcelona. Vilket jäkla liv det blir om de förlorar.  Hade jag varit där skulle jag har suttit på "My Bar" och skrikit halsen av mig!! Åh, vad jag saknar min älskade stad!

Förresten, jag önskade att jag hade en kamera. E sitter med sina ben på varsitt håll och en chips påse mellan benen och skriker som en man framför tvn. Haha, kan det bli värre`??

Bröllops fasoner

Som alla andra småflickor har jag redan planerat mitt bröllop, frieri, bröllopsnatt, morgongåva och smekmånaden. Exakt vad det är jag har planerat in är totalt hemligt. Men här har ni en liten sneak-preview på en bröllopsklänning som jag helt har förälskat mig i. Tänk er; den klänningen, med en liten nätt tiara, vita rosor i ett  små slarvigt uppsatt hår och en låång slöja. Adorable. I wish , I wish.





I'm learning to breathe I'm learning to crawl I'm finding that You and You alone can break my fall

Satt och tänkte på lite småroliga tankar på vägen hem ikväll. Blir ju lätt så när dagen börjar närma sig sitt slut och man sitter på tuben alldeles ensam. Så medan jag satt där i min ensamhet så tänkte jag tillbaka under året som har gått, allt som har skett ett år tillbaka från och med denna månad och jag kom fram till följande;

Boende: I April bodde jag fortfarande hemma hos mamma men efter sommaren så flyttade jag till en aupair familj vilket var en ganska rolig erfarenhet. Efter vinter flyttade jag dock där ifrån och nu bor jag i mitt nuvarande hem med min rummis och hennes familj vilket är skitkul. Vi garvar hela tiden och det har verkligen gjort mig gladare. Självklart, så som vanligt bor jag också lite överallt förutom mitt "hem" men men!

Hälsa: Mentalt mådde jag ganska dåligt perioden innan mina slut tentor. Det var mycket stress och slit vilket ledde till att jag fick magkatarr. Min deprission var ganska låg om man säger så men självklart fanns det stunder då det var riktigt jobbigt. Just nu är det en jobbig period igen, men det går ju i vågor hela tiden. Kan dock säga att det börjar smått reda ut sig, långsamt.

Ekonomi: Den var ju dålig under tiden jag pluggade men sen under sommaren blev den bra. Jag och D hade en skit rolig semester i Augusti efter två månaders slit på Park Cafe. Men det var värt det! En resa som vi båda kommer minnas ett tag framöver. Just nu är ekonomin skit igen, men det börjar arta sig nu när man har skaffat ett nytt jobb!

Hobby: Ja du, jag hade inga hobbies alls i April månad förra året. Det var plugg, plugg och åter plugg. Sen när man tog studenten började gamla hobbies komma tillbaka. Jag älskar ju att läsa så det har jag tagit upp igen. Sen så har jag börjat laga mat vilket också är en stor hobby för mig.

Jobb: Min viktigaste uppgift under April månad förra året var ju som sagt skolan. Det var en månad kvar tills jag skulle göra mina slut tentor så allt handlade om plugg. Efter det blev det ett sommar jobb på Park Cafe, sen aupair och nu är jag förstekock på Park Konditori vilket är ett dröm jobb!

Kärlek: Jag träffade någon som betyder mycket för mig. Vi har haft våra svackor men allt som vi har gått igenom tillsammans har bara gjort oss starkare. Ett år har gått snart and we're still going strong!

Vänner: Återupptog kontakten med vissa vänner och träffade många roliga människor via jobb mm. men de flesta är de som har varit med mig ett bra tag nu! Tack för alla goda stunder, ni är bäst å det vet ni!

Resor: Barcelona var klart sagt årets resa. Jag har ju inte kunnat resa så mycket eftersom jag har jobbat nästan hela tiden men semstern i sommras var verkligen rolig. Jag tror vi båda uppskattade den frihet som resan innebar.



I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone

And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

"There will come a point in your life when you realize who really matters, who doesn't, and who never really did. So forget about the people from your past because there is a reason they didn't make it to your future"

En underbart härlig födelsedags middag är nu avklarad och jag sitter för tillfället i badrummet med datorn i knäet. Tittar på när E färgar hennes brors hår - ganska roligt haha. Det är "färg tema" hemma hos oss och gissa vilken färg jag ska bli? Suprise Suprise!

Jag mår fortfarande inte okay, och funderar starkt på att ringa in sjuk imorgon. Jag vet inte om jag verkligen klarar av att jobba 9-14 med tanke på att jag var väldigt nära på att svimma idag. Det är tur att det fanns någon omkring mig som kunde hjälpa mig för annars hade jag nog ramlat bums på köks golvet. Det är en läskig känsla att nästan svimma kan jag tala om, när allting helt plötsligt blir svart och man har absolut noll kontrol över sin sutation! Never again säger jag bara! Så nu står jag här inför ett dilemma; 1. Jobba imorgon och riskera att bli värre men dock tjäna pengar, eller 2. Ringa in och sjukanmäla mig, vila upp mig en dag och vara bättre tills på Tisdag men inte tjäna några pengar.

Resten av mina bekymmer vill jag helst inte gå in på såhär på nätet. Känner att jag vill hålla det inom mig ett tag framöver för varje gång jag verkligen försöker fixa saker så misslyckas jag. Alltså; är det bättre att jag håller det för mig själv och reder ut allting ensam, och då behöver ingen veta om jag misslyckades eller inte. Sorry folks.

Jag hoppas däremot att ni alla mår prima och verkligen njuter av sommar värmen i helgen.

Puss på er raringar - you rock!

Ibland är det dags att sluta leka krigare, och bara gå vidare.



Hopplöshet. Helvete. Trötthet.

Jag har tappat min ork till allting. Varför ens försöka? Det blir ju bara fel.

The Greatest Thing You'll ever learn. Is to be loved - and be loved in return.


Vänskap

Tcheeennaaa rariiiing.
Nu ere slut på nudelsoppa och skorpor, det är ju löning och Fredag! Happy Friday everyone!


Åååh... jag har skrivit, raderat och skrivit om på nytt igen men ingenting verkar vara intressant nog att publicera. Kanske det är någon mystisk blogg torka som de så gärna utrycker det i "bloggvärlden".

Men nu kom jag på något värdigt att skriva. Vänskap. Finns det verkligen och när vet man om man har äkta vänskap? När det kommer till tjejer imellan så kan jag iallafall aldrig vara riktigt säker på hur mycket man kan lita på de. No offence, självklart så älskar jag de få tjejkompisar jag, men jag har alltid hållt mig till killar - de gör allting så mycket lättare. Bråkar man så vet man att allt man har sagt till varrandra faktiskt stannar där oavsätt vad. Men tjejer; det tisslas och tasslas i evigheter. Man ska helst se till att alla ens vänner är imot den människan man bråkar med, man får absolut inte hålla med den andra tjejen och helst ska man snacka shit om denna tjej till ens egna vänner. Bla, Bla, Bla säger jag bara. Hur orkar man? Sen så finns det någon dum regel att man ska ha "fulare" kompisar än en själv eftersom man inte vill att ens vänner ska ha uppmärksamheten, och ser de snygga ut i en outfit då jävlar ska man säga motsatsen! Fy fan. Det låter som något som igentligen inte ska hända, men tro mig; det händer varje dag - i varje vänskap. Jag kan erkänna att när jag var yngre var jag dum nog att bete mig på samma sak. Men sen insåg jag att det är fan inte värt det. För den ända som verkligen förlorar på det är en själv. Har man så dåligt självförtroende ska man fan inte ta det ut på någon annan - älska dig själv!

Jag har som sagt ändrat mitt beteende efter en incident som hände i högstadiet. Jag fick hela 8:an imot mig för att någon tjej hade sagt att jag snackat skit om min vän. Självklart var det ett falskt rykte, men vad spelar det för roll? Hela 8:an mot lila 7:an - me. Hälften hade ju inget med saken att göra, but that dosent matter. Hursomhelst, efter den incidenten insåg jag att man ska aldrig snacka skit om sina vänner, man ska aldrig dra ner någon annan för man själv mår dåligt. Ingen förutom du har ett ansvar över hur du mår och ditt självförtroende. Man ska aldrig ta någons sida bara för att de själva inte klarar av problemet som de sjävla har orsakat. Nej Nej.

Kör ditt eget race, stå för dina egna åsikter och se till att du behandlar dina vänner precis som du själv vi bli behandlad. Jag vet; cliché som fan man det är faktiskt så. Behandlar man någon som skit, är det skit man får tillbaka. Man blir ju som man umgås eller hur?

Just shoot me

Fick precis ett mail från Mr Morris angående min biologi tenta i Maj.

7-8 Maj - då smäller det. Kunde det inte ha varit liite senare?

Nu måste jag typ bo i mina böcker, no distractions.

A story about love

"A long, long time ago everyone had two heads, and four feet. The gods became jelous and threw down thunderbolts and split them into two. Now everyone had one head, and two feet. Ever since then, humans go through their whole life searching for their second half, their missing soul that they where parted from. In hope that one day, they will find their second half which completed them."

Ett långt inlägg om mat

Tjena mittbena!

Håller precis på att göra mig iordning för en sväg till hubby. Jag ska göra det jag gör bäst; laga mat. Middag alltså. Jag måste erkänna att jag är jäävligt grym på att laga mat - visst?

Satt å prata med mami om detta nämligen, vad jag gillar att göra mest och vilket steg man ska ta efter tentan i Maj. Ska man söka till ett universitet och börja plugga event management eller lärare, eller ska man satsa på ett yrke direkt och hoppas att praktiken räcker? Det yrket jag skulle vilja satsa på är då självklart kock. Sedan man började jobba på Park har kock intresset ökat. Jag har ett leende på läpparna de 9 timmarna jag står där och gör maten. När man sedan får komplimanger för både upplägg och ideer inser jag att det kanske är just detta jag har talang för? För visst är det så? Det spelar igen roll vad det är man gör igentligen, det är vad man är bra på som utmärker yrket. Man kan lika gärna vara duktig skomakare istället för en dålig advokat. Skomakaren kommer ha en bättre respons från sina klienter än advokaten.

Det är precis samma sak här. Jag kan vara en utomordentligt duktig kock på en bra resturang eller en halvdan doktor. Även fast det kanske inte är doktor yrket jag satsar på förstår ni nog vad jag menar. Alla vi därute har ett yrke som är gjort för oss. Det spelar faktiskt inte någon roll vad det är för yrke. Det viktigaste är att man gillar det man gör, man är duktig på det och att man alltid har en chans att utvecklas på jobbet. Thats what matters.

Nu när jag satt med mamma och berättade om mina planer blev jag glad att hon faktiskt gillade mina planer. Min mamma och pappa ser ju helst att jag utbildar mig på ett bra universitet och pluggar något "bra och viktigt" istället för att skippa det och bara jobba. Men jag har insett att jag kankse inte är gjort för universitetet, iallafall inte nu. Jag vill kunna jobba med det som gör mig glad, hellre att jag jobbar med yrket i 2-3 år och senare tar en kock utbildning än att jag tar utbildningen och sedan står där, utan erfarenhet men med ett stort fet diplom med högsta betyg.

Nåväl, nu babblar jag lite här höhö. Vi vet ju inte vad som kommer att hända under de närmaste åren men det är iallafall en grundplan. Nu ska jag fixa mig klar, sen blir det en god middag till min hubby.

Tingeling

xoxo

Fem timmar senare.

Att sitta i 5 timmar och ringa runt till halva Stockholms juridiska rådgivningar är inget kul. Men det är precis det jag har gjort. En liten "tvist" som de så gärna utrycker det har lätt till att jag ska skola in mig på allt som har med jurdik och rättsystem att göra. Hur roligt är det på en skala? Inte så roligt. Men allting i livet ska visst inte vara roligt, och inte ska det vara "rättvisst" heller, om det nu finns ett sådant ord överhuvudtaget som verkligen gäller i dagens samhälle.

Nu får vi bara hoppas att lagen är på min sida, dvs om rättvisst existerar.

I really want it. I cant deny. Its just desire, I really want it. But for now; lets keep it in the closet.

Godmorgon allihopa!

Sitter å väntar på att jag ska ta tåget till mami så jag tänkte skriva ett litet inlägg. Märkte nyss att jag inte har skrivit något på hela helgen! Gaaalet.

Jag jobbade ju som sagt hela helgen. De där trevliga morgontiderna 6 och 9 på morgonen. Denna gång fick jag jobba i köket iaf och det gick bra tycker jag. Det kommer nog ta liite tid att hitta allting men jag har stenkoll på maträtterna, har fått lite beröm för mina upplägg av både gäster och mina medarbetare och det blir man ju glad för! :)

Förutom jobbet har jag varit med mina vänner, hundfan och hubby. Glodde på film, käkat allt möjligt onyttigt och bara haft det trevligt. Helgerna blir ju som sagt mer hemmakvällar än utgångar nu förtiden. Känns lite jobbigt att inte kunna dra ut eftersom jag är en partyprinsessa men jag får hålla mig tills sommarn!

Förresten, tittade nyss på Michael Jacksons - Keep it in the closet. Finns det någon sexigare video eller? Lucky Naomi Campell säger jag bara!




Hörs sen, nu måste jag kila!

Tingeling!

Our love is perfect. Like dirty old shoes that fits.

Darling you know. You make me feel so beautiful.



Men jag vill sjunga, jag vill sjunga högt, ute i solen och låtsas att jag är med i en musikvideo. Jag vill sjuga tills jag tappar rösten, jag vill sjunga bort all stress och spänningar. Jag vill sjunga ...

Alla min goa vänner vet ju hur mycket jag älskar att sjunga. Jag sjunger hela tiden, antingen högt eller tyst för mig själv. När jag är arg, glad eller ledsen sjunger jag ut mina känslor. Låttexterna förmedlar hur jag mår och hur jag ska fortsätta. Sjunger jag inte högt så sitter jag nästan alltid och mimar på bussen till sånger på mp3'n, jag älskar att sjunga helt enkelt.

Men nu har vi ett dilemma här. Vilken låt ska jag sjunga? Det finns ju några stycken att välja mellan. Ska jag sjunga acapella, eller med bakgrunds musik. Ska jag göra en liten twist på det hela eller ska jag sjunga det precis som "ska vara". Vad tycker ni? Låt förslag och lite hjälp välkomnas stort!

Tills dess kommer jag nog att sjunga bort min dag.

Puss på er!



xoxo ...

Turned in my jersey and my players card, so glad that I found you.

Äntligen Fredag!

... Och det betyder att jag ska jobba imorgon från 6 tils 14. Jippie? Mina utgångstider är väl förbi, vilket nog glädjer farsgubben min då han blev lite orolig att det började bli liite för mycket på senaste tiden. Hehe.

Jag ser dock fram imot imorgon för då ska jag vara en liten lärling åt förste kocken Daniel. Han kommer ju vara min chef när jag jobbar vardagar och sen på helgerna blir det jag som är förste kock och då kommer jag ha små lärlingar springandes efter mig hoho. Det ska bli spännande och se vad för något nytt man kommer lära sig. Sist blev det ju mest fokus på öppningar och att stå vid kassan och göra kaffe och sånt men denna gång är det köket som gäller! Förhoppningsvis blir det solig så man får mycket energi också, annars vete fan hur jag ska klara det.

Annars idag så händer det inte så mycket med tanke på att det är jobb imorgon. Kom nyss hem så jag tänkte sätta mig ner och plugga lite ute i solen med hundfan (Jag känner mig väldigt stolt då jag faktiskt har pluggat väääldigt mycket de senaste dagarna) och sen kommer jag få lite besök och då blir det Fredagsmys för hela slanten.

Jag hoppas nu att mina vänner (om jag känner er rätt) att ni inte sitter hemma och degar utan att ni faktiskt drar ut och super er fulla. That will make me proud.

Happy Friday everyone!

Jag bjuder på väldigt gamla bilder på mig och min älsklingsvän E. Remember these pics dahling ;P Love you millions!



xoxo

Varför måste man ha en titel på allting?

Godeftermiddag allihopa!

Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag ska börja plugga och göra våran middag till fotbolls matchen ikväll. I know, fotbolls matcher och jag är inte riktigt en bra kombination men vad gör man inte för sin gubbe? ;) Tänkte köra på en simpel men ack så god sallad blandad med bulgur och någon god sås. Jag har blivit helt sallads/mack tokig nu när man jobbar på Park! Be aware my friends; det är mack period framöver. Höhö.




Läste precis Marias blogg och fick en väldigt intressant nyhet - Blondinbella har varit otrogen. Kollade in länken (vilket för övrigt är skriven av en bekant Annie - duktigt skrivet!) och fick mig ett gott skratt. Katrin är verkligen en klockren kvinna! Visst, hon kanske är lite för gammal för att använda vissa utryck som hon gör men att hon står för vad hon säger har jag stor respekt för! Vill ni läsa artikeln; http://nyheter24.se/noje/kandisar/187053-blondinbella-anklagas-for-otrohet

Nu ska jag forsätta plugga och föreberda allting inför imorgon kväll! Ha en dunder dag.

xoxo

Dyspepsi, dyspepsi problem

Godeftermiddag

Ett 10 timmars pass på Park är nu avslutad och jag mår inte bra.

Känner mig helt slut pumpad efter ett helevete igår natt. Gick och la mig ihop om att jag skulle få sova 5-6 timmar innan jag skulle börja klockan 5 i morse. Vaknar efter en halv timme av att jag somnat och efter det går det inte att somna om. Låg och vred och vände på mig själv hela natten pga av ett fruktansvärt magont, hjärtat bultade som aldrig förr och det kändes som jag skulle få hjärtattack. Runt 3 i natt gick det inte längre att hålla det inne, sprang in på toan och fick världens kväljningar. Insåg då varför jag mådde som jag gjorde; magkatarr -igen. Dock kände jag mig duktig när jag hasade mig upp halvt döendes imorse och drog till jobbet och jobbade hela dagen. Som ni kanske förstår så kommer jag nog inte göra något alls de närmaste timmarna och imorgon heller. Kommer nog ligga i sängen och hoppas på att min magkatarr försvinner.

Fattar inte varför jag aldrig lär mig. Jag och min stress. Stress som jag verkligen aldrig tar hänsyn till men som sedan leder till något värre. Att jag aldrig inser att det är dags att chilla istället för att pusha mig själv till max. Fy skäms. Det roligaste är att de som stressar mig är exakt det som stressade mig förra gången också; jobbet och studierna. Vet inte riktigt hur jag ska handskas med allting men det ända jag kan göra just nu är att ta det riktigt lungt och se till att det inte blir lika illa som förra gången.


Working girl

Tänkte tipsa om stället där jag jobbar för fabulous food - its made by me. Höhö.

www.parkkonditori.se


Min sommar önskelista


  • Gå till frissan och fixa en massa blonda slingor
  • Fixa naglarna
  • Köpa snygga chinos, gladiatorsandaler, maxiklänningar och bikinis/badräkter
  • Bleka tänderna
  • Tatueringarna
  • Få beach 2009 kroppen
  • Bli rik

Hittade den här bilden nyss. Visst ser jag ut som en docka? haha.



I should take it like a real woman and just walk around it

Godeftermiddag mina vänner!

Igår var jag och C ute i Gamla Stan och njöt av solens strålar. Blev tyvärr inte brun men vad gör det? Man har ju b.u.s som hjälpmedel haha. Sen bumpade jag på D i stan och det blev lite vin och en trevlig uteservering inne i stan. Det är ju sjuukt nice att de har öpnnat alla uteserveringar nu så man slipper å sitta inne hela tiden. Jag är verkligen en ute människa när vädret tillåter! :)

Fick en härlig wakeup call i morse när jag insåg vilken tid jag börjar jobba; klockan 5 tills 14. The life of a chef antar jag? Ska börja laga mat från och med 7 på morgonen tills lunch då latte mammorna kommer och tar över hela uteserveringen med sina barnvagnar och blöjväskor. Undrar vad det blir för maträtter imorgon?

 Nåväl tills dess ska jag plugga biologi inför tentan i Maj (aahh!!), schnygga till mig lite, glo på en utav mina favorit filmer "The Three Musketeers" och packa väskan inför imorgon. Det går som sagt inga bussar vid den tiden imorgon så jag får ta och slagga någon annanstans.

xoxo





När får man bli så blond igen?



Advunsjuka är den finaste komplimangen. Kom ihåg det.

My angel

Som sagt, jag och min babydog lekte lite i eftermiddags.


Easter Barbeque

Godkväll mina vänner!

Hoppas att ni njuter av ledigheten riktigt ordentligt! Solen skiner och värmen stiger, kan det finnas ett bättre tillfälle att få vara ledig då? Don't think so!

Själv har jag haft en jätte rolig helg. Det började som sagt med våran "Easter BBQ" som blev väldigt lyckad. Men jag och E är ju bäst på att fixa fester så det är väl en självklarhet hihi. Jag tror iallafall att våra gäster hade väldigt trevligt, så trevligt att det blev en sleepover utav det hela! Vi spelade kubb, mini-tennis, tittade på film, åt en massa god mat och drack en massa gott. Jag är stolt över mig själv också för att jag inte rökte mer en 5 st ciggaretter - duktigt!  Tack till våra underbara vänner för att ni kom, we will do it again soon enough! Winkie Wink.

Förutom det har jag varit på påsk middag med mamma och det var också väldigt trevligt. Hon kom precis hem från Turkiet så det var ett tag sen vi sågs. Det serverades lamm, en massa gott vin, jordgubbar och champange - mumsigt! Middagen slutade ganska sent så när jag kom hem somna jag dirket. Jag börjar bli gammal haha.

Idag när jag kom hem har jag bara varit hemma och slöat framför tvn och lekt med vovven. Vi grillade utomhus och åt en jätte god middag så min Söndag har varit härlig härlig. En härlig helg helt enkelt haha.

Bilder från våran easter Barbeque;




xoxo





Jag är fet som en liten bergfis, eller nått.

Pheew.

Vilken dag det har varit! Vi har städat, plockat, diskat, tvättat och rensat hela dagen! Men nu är allting klart inför imorgon så det känns ju bra. Som en "belöning" som vi Svenskar säger (har aldrig förstått det där, varför ska man ha en belöning för något som man själv har orsakat?) så tittar vi på film och äter lite goodiiis och cola.
 
Förhoppningsvis så har all denna mat och godis gödning gjort så att jag har gått upp lite i vikt. Jar har nämligen det bekymmret att oavsätt vad jag äter så har jag väldigt svårt att gå upp i vikt och istället går jag ner i vikt vid minsta lilla rörelse (känns det som iaf). Jag har vägt 50-55kg i nästan 6år nu och jag vet nte vad jag ska göra längre! Självklart klagar jag inte på att jag är "smal", hellre det än överviktig men jag skulle ju inte tacka nej till lite mer kurvor på "de rätta ställerna". Så vi får se hur det går, maximum viken är då 60kg, efter det tar det stopp!

Nu ska vi snart ta och sussa. Det är trots allt en låång, men rolig dag vi har framför oss. Börjar nog runt 9 och sen är det cyckeltur med vovvsen, fixa å trixa inför BBQ och lite annat plock. Hoppas ni har haft en härlig dag ute i regnet. Njut av ledigheten nu!

xoxo

Baby when the lights go out, every single word can not express - the love and tenderness.

Glad Påsk allihopa - eller något.

Prov jobbet igår gick jätte bra. Dessvärre fanns det inte så mycket folk ute pga av vädret men lite mat fick jag göra iallafall. Kände att jag passa perfekt för jobbet med tanke på alla turister som springer omkring Stockholm och med mina språk kunskaper så har jag mycket att bidra med! Så nu håller vi tummarna för mig! Värsta fall har jag kock jobbet att luta mig tillbaka på - I guess thats good enough right?

Jag kom hem tidigare idag just för att E och jag ska fixa och trixa inför BBQ imorgon. Våran lista ser ut som följande;

- Tvätta alla kläder
- Handla mat samt dricka inför imorgon
- Städa huset
- Fixa i trädgården
- Ta ut hundfan på en cyckeltur (imorgon också)
- Fixa en liten playlist inför imorgon

så vi har lite att göra idag!

Vi hörs senare folks!

xo

Ps. Thats the skirt/dress jag snackade om. Helt underbar eller hur?


Do you want to get addicited?

http://frip.dk/invisiblemafia/multitaskingTest_1.htm

The most addictive and funniest game in the world. Try it.

Pampers Vs Plastpåse

... En helt vanlig kväll i vårat kök.

*Vi ser en pampers reklam på tv*

"Jävla bortskämda ungar som har pampers"
"Vaddå, jag hade pampers?"
"Fett bortskämt"
"Men va fan, vad hade du plastpåse eller?"


"I want to kiss you, But Im afraid that if I do, I will miss you"


Hej hej!

Förlåt för en kass uppdatering men jag har varit ute nästan hela dagen. Jag och E har ju som sagt blivit fast beslutna att få hundfan att väga 2 kg mindre, eftersom det var så härligt väder så tog vi cycklarna och drog med vovvsen ut på en spring runda. Stackarn var helt slut när vi kom hem, han har legat och sovit ända sen dess haha. Annars har vi bara chillat hemma och käkat pizza, druckit en massa cola och tittat igenom alla Fast and Furious filmer (I know, vi är lite små beroende hehe) tycker fortfarande att tvåan suger rejält om jag ska vara ärlig.

Imorgon ska jag prov jobba på ett annat cafe vilket ska bli kul. Ska ju som sagt välja mellan två stycken olika jobb eftersom jag inte kan kombinera ihop de. Men det ska bli kul! Stället ligger i Kungsträdgården vilket betyder mycket folk, och mycket jobb. Just the way I like it!

Vi ska också planera inför Fredag då vi har våran stora BBQ. Ska bli skit kul med en massa härliga vänner, dåliga svenska spel, grillad mat och en massa öl (typ den ända gången då jag faktiskt dricker öl haha). Börjar på förmiddagen och festar tills kvällen - woohoo.

Oh well, kisses from me xo!



Hej jag tänder eld på mig själv - normalt.

Hej igen!

Guuud vilket härligt väder det har varit! Man blir så himla sprallig av sig!

Jag kom precis hem (igen) efter en härlig kväll på stan med några vänner. Det dracks lite öl, lite vin och snackades lite skit som vanligt mellan vänner.

Men det var inte därför jag tänkte skriva, neej. Ännu en gång så har något skumt hänt runt omkring mig medan jag var på väg hem. Första; en gubbe sitter framför mig på tuben. Han stirrar, stirrar och helt plötsligt börjar han le. Sådära snuskigt leende. Gissa om jag blev rädd! Vill verkligen inte veta vad han tänkte på haha. Jag svär, hade han rört mig bara en liten bit skulle jag gå mental! Andra; Sitter på bussen på väg hem och snett bredvid mig sitter två emosar. Ena tjejn börjar tända eld på sina kläder, och sen drar hon tändaren med eld längs hela benet så att hela jävla bussen stinker bränt hår! Alltså seriously; what is going on in the world? Får sånna här människor ströva fritt omkring Stockholm klockan 9 på kvällen? Ärligt talat? De borde få vara någonstans där ingen ser de, de är ju för fan pinsamma för samhället.

If you turn your chair around you can make it into a thrown.

Godeftermiddag

Insåg nyss att det var ett tag sen jag skrev något i bloggen. Vad har hänt då? MYCKET.

1. Jag har jobbat (och jag fick jobbet!) Grattis, Grattis på mig!
2. Jag har varit i Kungsan och chillat med vänner och njutit av vädret som typ halva Stockholm.
3. Jag har varit ute och dansat
4. Jag har sett Fast & Furious på premiärkvällen och OH MY GOD han var het. Jag och E ska nu tjata på hennes mami och be henne köpa filmen så vi kan titta på honom, slow, fast, rewind, zoom allt det där. Finns det någon sexigare man än Vin Diesel?
5. Jag har som vanligt varit med mina vänner och jag måste bli bättre på att träffa de andra insåg jag nyss... Ps. Jag ska ringa er inom de närmaste timmarna haha.

Men nu ska jag bege mig hemmåt och sola, leka med min babydog och ha lite girltalk med E.

Vi hörs liiite senare

P&K

Papegojj helvete

Dagens tanke:


Idag när jag åt min mini-frukost på Donken så såg jag något ytterst ovanligt. En papegoja. En sån där papegoja med fluff på huvudet. Men det var inte det som var udda; eller jo, kanske men det ovanliga var att papegojjan satt inne i en tants tröjja. Och då undrar jag; Vem fan stoppar en papegoja i tröjjan, bits den inte och vad gör man om den skiter?

Ps. Nu vet jag inte om jag har stavat papegoja rätt, det var ett sånt där konstigt ord.



You can make the gray skies blue, its on you. Like a perfect day.

Godmorgon mina vänner!

Här sitter en pigg Elizbeth och äter sin lilla frukost innan det är dags att åka in till stan på intervju. Solen skiner, jag har på mig världens (and i mean it) snyggaste kjol/klänning och jag mår great! Önska mig lycka till nu!

Föressten, jag hade en väldig läskig dröm inatt. Ush säger jag bara, vaknade och började gråta och allting, det var längesen man mådde så. Vill aldrig, aldrig drömma den drömmen igen. Detsutom så är jag är en sån där filur som tror att vissa saker i drömmar faktiskt inträffar och har någon mening bakom dem - vad är meningen med denna dröm då? Den var ju skit liksom..

Grattis Elizabeth nu rullar det på för dig!

Vill ni höra ännu en glad nyhet?

Ännu en arbetsgivare ringde mig och ville att jag skulle komma på intervju imorgon. Är det inte lite lustigt, först ringer ingen, och sen helt plötsligt ringer alla! Im not complaning. Har jag riktigt tur så har jag möjligtheten att kunna välja vilket jobb jag vill ha. Något som aldrig har hänt tidigare. Har jag riktigt, riktigt tur kan jag till och med kombinera ihop båda jobben och jobba extra mycket tills sommaren.

Ja du, livet rullar verkligen på. Jag känner mig oemotståndlig; brun, snygg och allmänt glader! Antar att det är all karma (haha, E) som har gett mig lite tur nu till våren -kan också vara att jag har fantastiska vänner också? Höhö.

Med detta bjuder jag på lite gamla bilder från när jag var liiten. Från 15-17 år. Kan ni gissa vilken som är vilken? ;)
Föressten; så där blondie ska jag bli till sommaren, sexy sexy! Haha.


Påskmust

Hej alla glada!
 
Hoppas ni mår bra därute? But why not? Det är ju kanon väder, det borde räcka gott å väl för att man ska vara på toppenhumör!

Själv sitter jag med E och njuter av årets första lunch på terrassen, underbart mysigt måste jag säga! De senaste dagarna har varit vädligt roliga må jag säga; igår vad jag på "IB international Bal" och hälsade på några gamla skol kompisar och lärare. Kanske inte världens roligaste tillställning men det var trevligt att träffa allihopa igen. Som vanligt så återkom den pinsamma frågan; och vad gör du nu? under kvällens gång och varje gång fick man svara det minst lika pinsamma svaret; ingenting - just nu.

Nåja, jag har en glad nyhet att berätta iaf! Jag har klarat mig vidare från intervjun till provjobbet! Och gissa vilken? Just det jobbet jag ville ha mest; kock jobbet! Det ska bli spännande att kunna få laga mat, tårtor, och vara köksansvarig för första gången i mitt unga liv. Så GOOD ON ME! Säger jag bara. Dock känns det lite småkul att  jobba kl 6 på morgonen på en Lördag och Söndag vilket innebär att imorgon blir det ingen sen utgång för min del. Woohoo. Vilket dilemma Lizzy står inför; Party or Money? haha.

Imorgon ska ett litet gäng och jag också på biopremiären av Fast and the Furious 4. Thats going to be niiice. Vin Diesel i en ny film? Yes please!

Men nu måste jag äta upp. Vi hörs sen kanske.

Tingeling!