Im bringing Blondie back - yeah!


My milkshake brings all the boys to the yard



Im such a camera whore.


Emmelie Fyller År

Emmelies kräftskiva/födelsedag 29/8 



... och bästa bilden på "familjen"


Vilka minnen

Hittade denna bild från Marias album. Så här blond var man förr i tiden. Ska vi försöka bli såhär blonda igen ikväll? Because blondes have more fun.


Las de la intuición

God eftermiddag!

Vilken chill dag det har varit för mig, iallafall på den fysiska sidan. Jag har en PRAO elev som jag ska ta hand om i en vecka och utbilda. Detta betyder att hon gör allting som jag gör, och det ända jag behöver göra är att "supervisa"  - väldigt skönt. Men hon är en duktig flicka, kom in i rutinerna nästan direkt så det är bra! Skönt att slippa små fjortisar! : D




Sitter just nu och söker lite deltidsjobb för eftermiddagen. Efter första lönen har man blivit pengakåt och jag måste bara ha mer pengar känner jag. Jag vill vara nästintill oberoende. Vill kunna handla och slippa se på priset liksom. Sen blir det in till stan, till frissan och solariumet. Tänkte bättre på hårfärgen och bli lite brun, jag börjar bli grön istället känns det som. Men snart åker man till BCN och då blire ändring på det! Sen ska jag vara social, träffa vänner och dricka någon form av islatte. Thats my plan!

Vi hörs.

xo




Ps. Min far har skaffat facebook. Nu har alla jag känner facebook. Det är illa. Ska man ta bort den för att sticka ut lite kanske?


Los Bandarelos


The things Im going to do for my country.

Idag är det löning, det är Fredag och jag har precis slutat jobba för denna vecka. Otroligt skönt. När jag gick och la mig igår kväll var jag så tacksam att det var Fredag idag. Hade glädjerus i kroppen hela dagen och räknande ner timmarna tills jag slutade. Jag längtar så jvla mycket att kunna få sova ut på morgonen, speciellt när man har vaknat och sedan direkt dragit till jobbet hela veckan. Jag kan dock medela att min positiva progress på nobbet fortsätter, idag fick jag göra mat hela förmiddagen! Min chef kanske börjar inse att det finns någon slags potenial i mig haha?

Ikväll är det inflyttningsfest på kungsholmen som gäller. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Är så otroligt seeeg just nu så det finns inte. Men jag tror det blir lårhöga stövlar, nån cool tisha och ett par jeans eller något. Casual casual. Får väll satsa på snyggt hår för att "kompensera" haa.

Sen imorgon är det SPA dag med jacuzzi och bastu och  sen blir det filmkväll med mycket mycket vin. Jag ska avsluta min bag-in-box tänkte jag. Det är planen hehe. En fullspeckad helg helt enkelt. :)

Tingeling på er

xo

Bjuder på en bild av världens hetaste man; You know who.



Ha en superskön helg allihopa så hörs vi på Måndag!!


Im Human and I need to be Loved, Just like everybody else does.

En cool sak: Jag har hittat ett program på min data som gör att jag kan spela "piano" på den. Alltså, när jag trycker på data tangenterna så blir det istället som piano tangenter. Häftigt va? Nu kan jag spela piano på min data :)



Anyway. Har precis kommit hem från jobbet. Idag var en bra dag. Jag fick laga mat, Hallelulja, I thought it would never happen! Jag var ju självklart nervös eftersom min chef är f.d souschef på cafè Opera. Trodde att allting jag gjorde skulle bli fel, men nej nej! Jag gjorde maträtterna och han sa; "Perfekt" . PERFEKT! Att få ett perfekt från honom är fan omöjligt så jag var skitglad hela dagen. Jag har alltså gjort en liten progress nu. Jag får köra de vanliga rutinerna och laga mat. Wowzah. Detsutom gjorde jag ett bra jobb ifrå mig så han kanske är snäll mot mig snart?

Man kan ju alltid drömma.

Pyscho woman

Heeiiii

Ja så igår var vi på bio premiär av Generation Fame filmen. Det är en re-make av den gamla versionen och jag kan lungt konstatera att den är mycket bättre. Det var en skön blanding av hiphop/DnB och jazz musik. Jag har redan förälskat mig i soundtracket! Så om ni ska på bio snart, watch it! Anyway, hela upplevelsen blev ännu roligare eftersom vi hade en väldigt speciell kvinna brevid oss.

Kvinnan, iklädd i en golfoutfit sätter sig brevid oss och börjar prata. Vi vill ju inte vara oförskämda så vi nickar, skrattar och svarar på hennes frågor. Med hopp om att hon kommer sluta prata med oss när filmen väl börjar så inträffar raka motsattsen.

Hon börjar titta på mina ben och jag undrar vad fan hon håller på med. "Ursäkta? Men har du strumpbyxor på dig?" "Jo, det har jag...?" "Wow, det syns ju inte! Jag som trodde att det var en jätte snygg bränna! Och vilka snygga ben du har" "Öööh, tack?" "Men jag tror dig inte, får jag känna på dina ben och se om det verkligen är sant?" *Här hinner jag inte svara innan hon börjar tafsa haha*

Snart börjar filmen hoppas vi. Efter att ha blivit tafsad på. Men neeej, hon är inte klar. Hon vänder sig mot oss och viskar; "Shh, säg ingenting till någon flickor, men jag är ensam här. Jag hoppas bara inte Jacob är här, vi gjorde slut förra veckan, TÄÄÄÄNK om han är här flickor! Ja, det är bäst att inte titta bakåt!" *Emmelie tittar på mig undrande who the fuuck is Jacob?* Haha. Sen blir det svart och filmen börjar - äntligen.

Under filmens gång så gapskrattar hon på de mest tråkiga moment i filmen. Och det är bara hon som skrattar. Folk vänder sig om och tror att det är vi. Jag duckar och försöker tydigt visa att jag inte är de som skrattar. Vi båda försöker att låta bli att skratta åt tok kvinnan. På slutet blir hon helt till sig och börjar klappa sina händer och skrika "wooohhooo!!" i hela biosalongen.

Min fråga är; Vad såg hon som inte vi såg?

Haha. Jag fattar inte. Varför händer det alltid mysko saker när vi är med? Som när Poriya, Jag och Dennis var i hissen och en gubbe ställer sig brevid oss. Han drar fram en liten docka och börjar helt plötsligt snacka med den; "Det är första gången hon åker hiss, jag hoppas att hon inte blir rädd".

Ja du, det finns en jäävla massa weirdoes där ute haha.

Fame, Im gonna live forever.

Ikväll är det film premiär på Park!

Jag kör på;

Vit blomming babydoll pucci klänning
Svarta pumps m rosetter
Svart figursydd kort kavaj
Lockigt uppsatt hår
Sotig make-up m svarta naglar




I can't wait!

:)

Hoppas ni har haft en bra dag.

P&K


If I dont love myself, then who will?

Tjena era missfoster!

Vet ni vad? Jag vaknade imorse och jag var lycklig. Japp, sjukt att jag av alla människor kan säga så. Jag insåg att fastän det är struligt just nu så funkar det. Detta kom jag på var anledningar till att just jag skulle vara lycklig;

- Jag har ett jobb och inkomst
- Jag har en familj
- Jag har ett stort socialt nätverk
- Jag har mina bästa vänner som betyder allting för mig
- Jag är en smart tjej
- Jag ser bra ut (Tro inte att jag är ytlig nu, men man ska vara glad för sånna saker! :) Stå på er och var stolta över er själva liksom!  )
- Jag Har goda förutsättningar att lyckas med det mesta
- Jag har en skit rolig vecka att se fram imot

Titta vad mycket! Och från och med nu, är det som kommer att pusha mig att lyckas med allt.  Jag ska också börja tänka såhär; There is no point in dwelling in the past. You can't change it anyway. The only thing you can change is what your next step is. Alltså; Sluta bry sig om vad som hände, och fokusera på det som kommer att hända.

Love yourself! <3



Förresten, igår såg jag och Emmelie på "Svenska Hollywood fruar" - Jag säger bara en sak - Go Anna Anka. Klockrenare kvinna får man leta efter. Hon säger precis det alla vi tänker på, och hon bjuder på det. I like!

Nepp nu fortsätter jag med min SPA behandling.

tingeling

xo


Im the only one, who can rescue me from me.

Nu stryker vi ett sträck över det dåliga.

Jag mår som jag mår, men det får inte ta över mitt vardagliga liv. If I don't love myself, who else will?

Nu fokuserar vi på det positiva!

xo


--

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


And it hurts with every heartbeat.

Jag känner inte igen mig själv längre.

Som jag skrev tidigare, jag ser ner på mig själv från utomståendes ögon. Jag bryr mig inte längre. Inte om något eller någon. Hjärtat har frusit till is igen och det känns fördjävligt. Mina dagar är fyllda av ilska, ånger, tårar och plåster på såren. Jag försöker hitta tillbaka till mig, den personen som jag faktiskt känner till. Försöker att hitta glädje till livet och till mina vänner. Varje beröring känns inte längre på min hud. Jag har gömt mig bakom ett skal som skiter i allting.



Jag går igenom åren, och känner tung smärta.
Jag är instängd i en mardröm.
Ligger varje natt och ber om lite sömn.
Jag fösöker förändras men allting blir bara värre.
Det är knas.
Det kanske ser ut som att jag grejjer utanpå, men jag gråter inuti.
Det enda jag kan göra nu är att hoppas att det vänder.





I need to save me, from myself.


I opened up, let you in. But now thats left of me - is what I pretend to be. So together, but so broken up inside.

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle skriva någonting på ett tag. Men om sanningen ska fram känns det som att det är det ända som hjälper just nu. Att få skriva av sig lite grann. Men i bakhuvudet så vill jag knappt det. Jag vill inte att man ska få den njutningen att veta att jag mår som jag gör. Att jag faktiskt bryter ihop lite långsamt.

Mina vänner försöker få mig att prata, att försöka komma in i mitt huvud och rota fram mina känslor. Själv försöker jag förtränga de. Försöker att låtsas som att ingenting har någonsin hänt. Att det aldrig existerade. Att allting som fanns där, igentligen aldrig dök upp. Jag har gömt mina känslor långt därbak där ingen kan nå de. Där de inte kommer att bli sårade igen.

Utåt verkar jag vara stark. Kanske rentav glad. Träffar man mig så kanske man tror att jag strålar. Jag antar att jag är en jävel på att dölja saker. För inombords gråter jag. Varje kväll, varje morgon. Jag lever i någon slags bubbla där jag ser på mig själv från utomståendes ögon. Tittar ner på en tjej som sakta men säkert inte känner igen sig själv längre. Det är en slags abstrakt människa som utför de rutiner som sker varje dag. Inte Elizabeth.

Jag är så trött. Så emotionellt slutkörd så det finns inte. Varje lite känsla som jag hade verkar ha blivit sönderpressad precis som en klyfta apelsin. Det finns liksom ingenting kvar längre. Orkar knappt anstränga mig att försöka börja processa allting inne i mitt huvud. Att sätta sig ner och börja fundera ut, planera och bygga upp en slags plan på nästa steg i livet.

Kanske är det fel det jag gör just nu. Att jag förträger allting. Jag kanske är feg som inte vågar inse fakta och vara stark. Det verkar vara lättare att klandra sig själv än att klandra andra. Det är ju alltid lättare att sätta huvudet i sanden än att resa sig upp och se sig omkring. För det är det jag gör just nu. Jag har mitt huvud i sanden där jag är omringad av minnen, känslor och förhoppningar. Istället borde jag resa mig upp och känna en frisk doft av förändring. Att våga släppa taget. Det verkar ju vara väldigt lätt för vissa, varför kan inte jag?

Men jag får väll vara feg. Jag vill förtränga allting en liten stund till. Jag vill hålla mina tankar och känslor begravda ett bra tag till och om jag ska vara helt ärlig vill jag resa bort. Bort till en miljö där jag inte får några minnen och där mina känslor får vara ifred.

Jag försökte hålla det borta från dig. Du skulle slippa se mig svag och bry dig. Men du ville så gärna. Här är sanningen.

 


Så jävla meningslöst allting.

Detta är nog det sista jag skriver på ett bra tag. Bara så ni vet.




Du anar inte hur mycket jag kommer gråta över det här.
Du anar inte hur ont det kommer göra i hjärtat.
Men vi pratar inte om det här efter, eller något sånt.
Jag ville bara att du skulle veta.

Dagarna kommer dra förbi, men minnerna förblir.
Det vi två hade var igentligen unikt.
Men som de brukar säga,
Allt som har sin början - brukar ha sitt slut.
Kämpade länge, men tappade mitt sista krut.

Men jag kommer undra,
Gjorde vi det rätta?
Eller agerade vi i stundens hetta?
Jag älskade ju dig, sket i allting.
Du var min andra halva - som jag vägrade tappa.
Du var skälet till att jag orkade fortsätta denna vinter.

Gjorde vi det rätta?
Du var mitt hjärta, min styrka.
Jag ångrar vart enda utav våra gräl.
Allt jag vill höra är att du gör detsamma.
Orkar fortsätta - aldrig ge upp fast den smärtan är tung.

Utan dig hade jag faktiskt ingen chans.
Jag älskade dig - kan du inte bara se det?
Du var allt, och så fruktansvärt mycket mer än bara det.




Come together, right now. Over me.

Hej nu har jag kommit tillbaka, nu har man lite mer tid att ödsla tid framför datorn. Thih.

Jag har kommit fram till saker som stör mig, just nu.

- Människor som låtsas vara bättre än de igentligen är. Så förbannat onödigt att "sugarcoat:a" allting. Om man är en dålig människa - så är man det. Sluta lek någon annan och stå för vad du är, oavsätt vad. Det kommer alltid ut förr eller senare.

- Kärlek. Det är skit. Jag var den personen i min vänskapskrets som var den hopplösa romantikern. Trodde på "The Disney fairytale" sen fick jag ett slag mitt i ansiktet och vakna upp. Det jag hoppades på och drömde mig bort till, det existerar inte. Nu förtiden, varje gång jag ser ett par äcklar det nästan mig. Jag ska fan aldrig bli kär igen.

- Att vara pank två veckor innan löning. Ja, det är sant. Går man ut på stan så spenderar man. Bor man inne i stan så är det ännu jobbigare. Jag vill kunna vara rik och bara konsumera, konsumera, konsumera!

- Förutfattade meningar. I know what people think of me, and it pleases me everytime knowing - that its all bullshit. Helt enkelt. Människor som har förutfattade meningar om andra är outbildade och kommer aldrig att komma någon vart i livet.

- Halsbränna. Det har jag just nu. It sucks. Samarin dosent work for shit.



Ja, titta - hon lever.

Skit dog hon eller?

Nä, jag lever. Jag är en miracle worker däremot. Har varit utan internet typ två veckor (vilket är väääldigt skönt) och nu fiungerar den. Tack vare moi.

Men ett liv utan internet har som sagt varit underbart nice. Jag förstår inte de stackars människor som är beroende av internet. Orka liksom? Spendera sina timmar framför dumburken och göra ännu meningslösa saker som att typ, ja venne. Nåväl. Jag har iallafall fyllt ut mina timmar med att vara social med mina underbara vänner. Haha.

Jag vill igentligen inte skriva något, men jag kollade just på statistik grejjen och det verkar ju som ni läser iallafall. Ni 30 pers, vem ni nu är. 

Till Pappa, oroa dig inte haha. Din dotter är fortfarande vid liv.

Hoppas att ni mår bra!!

Peace out xo

Dagens tanke, eller något.

Visst är det kul att när dåliga saker å ting händer - då jävlar ska alla läsa bloggen?

Hoho.

Sägeru "va" så eru dum - va?

Jag insåg precis att det har varit ett tag sedan jag skrev sist. Sorry. Men ni vet varför, vi behöver ju inte gå in på onödiga detaljer precis ...

Vad har jag haft för mig då?
Det har varit en helvetes vecka kan jag säga. Dock känns det som att den bara flög förbi eftersom jag har gjort allting rutinmässigt. Vaknat 10 min innan man ska dra, klä på sig, superjobba, försöka få i mig något att äta (det har gått sådär, men oroa er inte!!), träffa polarna, chilla lite varstans och sen hem, sova, och samma grejj om igen. Haha.

Men det har varit ett rent helsike denna vecka ...
Både jobb mässigt och privat. Jag har jobbat som en idiot under veckan och skrapat åt mig några extra timmar vilket är bra.  Har utbildat en ny tjej på jobbet som jag har ansvar för. Jag har kämpat med att vara stark emotionellt och inte låta det påverka mig - det funkade bra tills igår. Det blev helt enkelt för mycket. För mycket press på jobbet blandat med en massa privat stress är ingen bra kombination kan jag lova er.

Det är riktigt ljuvigt med helg nu. Jag har inga planer ännu men det blir säkert fullbokat framåt kvällen. En sak är säker; jag ska sova. Det ska bli skönt att kunna sova riktigt länge! Sen ska jag försöka träffa min kära bror i helgen eftersom han äntligen har flyttat till Stockholm! Wiipie! Check this out; http://onemotion.se/#/news/ - hur flashigt är inte det?

La, La, La, La



Everyone gets a chance to burn -
You should take this as a lesson learned.
Aint that funny.