They are taking the hobbits to isengard. - What did you say?

Haha, nu kommer E att döda mig långsamt.

Som ni alla vet så bor vi två stycken tjejer i ett rum -som ni kanske ser. Det är min ursäkt till att det ser ut som det gör iaf. Det är liksom, hennes grejjer kombinerat med mina grejjer och en vovve. Och sen så har jag haft mkt roligare saker att göra; som att träffa vänner, dricka en massa vin och titta på film. Det är min ursäkt till röran. Men ingen fara. Titta vad fint det blir efteråt när jag tog tag i det. I guess I ran out of fun things to do huh?



... och så här blev det efteråt. Hundfan fick en egen säng också -he likes it. Det kanske inte blev skit fint, men en förbättring blev det iaf!




... hon kommer fortfarande hata mig för att jag har förstört hennes "skiv planering" i min skiv box. Det tog henne 2 timmar att fixa, tog mig circa 10min att förstöra. På nått sätt hittar jag bättre när allting ligger huller om buller.



Sometimes when you open up to people, you let the bad in with the good.

What do you do when you know something's bad for you
And you still can't let go?

I was naive
Your love was like candy
Artificially sweet
I was deceived by the wrapping

What did I do to deserve
The pain of this moment
And everywhere I turn
I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from

You just dont give a damn. Where did "we" go?

You dont love me, You dont love me








All you do is make love to me.
Im just a name to you.
 You dont love me, you dont love me
. All you do is make love to me.
All I am is just a name to you

Добро пожаловать к

Som ni ser så jag har fixat och trixat med min blogg design - igen.

Jag tycker att det är skitballt men jag vete fan vad mina vänner kommer tycka. Jag och mina crazy colours tänker de säkert haha. Men det beskriver mig bäst; lite tokig sådär. Om scrollar ner på sidan kommer ni också till min lilla playlist. Finns riktigt skön musik där -dessvärre kommer ni nog inte förstå så mycket om ni inte kan ryska haha. Men sköna beats är det iaf.

Hoppas ni gillar designen.

Peace & Love

A day at Arlanda Sky City

Hej hej allihopa!

Kom nästan nyss hem från min dag på Arlanda. Spenderade hela min dag på sky city vilket var väldigt roligt. Man får ju ta och passa på när ens vän ska åka till England. På sky city blev det en massa vin och god mat. What a perfect day! Jag tror fan att jag har blivit vin beroende. Det är den bästa drycken som finns. Vitt vin i mängder och jag är ett glatt barn!














Jag har också hittat Johanna Lindbäcks tvilling. Se: Metro idag. Det är faktiskt lite scary men det är sant. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som såg ut som henne men nu har jag det. Lite små stolt är jag ändå. Som sagt, jag kom precis hem och har precis käkat middag. Tänkte sätta mig ner och skicka iväg lite cv'n till några deltids jobb i stan. Jag har inte råd att tacka nej längre om man säger så! Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Puss på er!


Peace & Love

Today, the busted lip day

Hej hej till de som inte kan sova!

Kom precis hem från en buss resa på 2 timmar. Japp, ni läste rätt. 2 timmar tog det för mig att komma från Fiskis till V-tuna. Skulle ha tagit circa 40min eller något men eftersom vissa idioter inte kan sköta sitt jobb rätt får vi normala människor lida. Jag fick nämligen sitta och vänta på en buss som aldrig dök upp i 1 timme vid Mörby. Tack vare denna inkompetenta människa missar jag två stycken bussar vilket leder till att jag kommer hem nu istället för halv 1. TACK SÅ MYCKET!

Anyway, när jag kommer hem så möts jag av en galen hundfan som visst har saknat mig såå mycket. Han har saknat mig så mycket att han hoppar upp på mig och typ klättrar över mig eller nått. Tack vare det så har jag nu en "busted lip" som jag brukar kalla det. Alltså, min läpp blöder som faen nu. Både över och under läppen. Det kommer vara jätte härligt att gå runt på stan nu och se ut som Jay-Z oh yeah! Jag har iaf smetat in mina läppar med idomin och hoppas att det är borta tills imorgon. Because make-up cant fix this!

Oh well, förlåt för den dåliga uppdateringen men om jag ska vara ärlig har jag inte varit på topp humör att dela med mig allting de senaste dagarna. Håller det gärna privat också för den delen men oroa er inte. Im back on track soon enough!

Hoppas att ni sover gott och att veckan bjuder på en massa härliga överaskningar

Peace & Love


Ego Girl Elizabeth


All you do is make love to me. Im just a name to you.

Lördag kväll och jag sitter hemma. Det börjar bli någon slags tradition det här. Eller näh, föressten - var ju ute förra helgen kom jag på haha.

Anyways, sitter som vanligt å funderar på allt mellan himmel och jord. Det blir lätt så när man är ensam hemma. Correction: när man inte är 100% på topp. Men oroa er inte, det är inte så farligt som det låter. Bara lite hjärtesorg antar jag - men det går väll över; precis som allting annat här i livet.

Jag har precis kollat klart lite komidier och tagit ett härligt bad och tagit hand om mig själv riktigt ordentligt. Så nu är jag riktigt snygg och fräsh haha. Tänkte hälla i mig cola ikväll och sen ska jag väll fortsätta titta på film. Är så otroligt svårt att låta bli när man har en mega tv och 100 tals filmer att välja imellan hihi. Imorgon ska jag träffa P innan han drar iväg till England för sport lovet. Vill också åka iväg någonstans men det får vänta!

Nåja, hoppas ni har en trevlig kväll -igen. Så hörs vi imorgon

Peace & Love

Underneath your clothes,
Theres an endless story
Theres a man I chose
Theres my territory
And all the I deserve
For being such a girl good honey

What we do, does not define who we are. What defines us is how well we rise after falling.




I love you more than a fat kid loves cake

Hundfan har sakta men säkert börjat ta upp hela min säng. Till en början så låg han oftast vid fötterna men nu banne mig så ska han ligga längs hela sängen.


Russian roulette is not the same without a gun

Hej alla glada!

Ännu en dag med vackert väder! Denna gång fick jag njuta av det också, vaknade runt 10:30 imorse vilket är tidigt för mig och jag är fortfarande uppe! What is going on haha?

Jag har ingenting planerat just nu men jag hoppas att jag kommer få något att göra framåt slutet av dagen annars kommer jag bli tokig. Tänkte sätta på sista LOTR filmen (den på 4,5 timme) och gosa med hundfan tills dess. Blir det inga planer så kommer jag att köra en Spa kväll med ett härligt bubbelbad, lite ansiktsbehandling och schnygga till mig lite. Det behövs ju lite då och då eller hur?

Ni får ta och njuta av vädret och ha en underbar helg allihopa!

Vi hörs sen

Peace & Love

´


Jag och min sötnot på Fridays i onsdags. Får ursäkta att den är lite sne men det gick inte att rotera haha. Självklart var det cosmopolitans och Mudslides på menyn!

People never stop to suprise you

På vägen hem idag hände något väldigt roligt.



Jag och E sitter vid dörrarna på bussen och så kommer en ganska "stor" tjej och ställer sig framför oss. Okey att hon var överviktigt men det roliga var att halva hennes hoodie hade åkt upp (och ja, hon visste om detta) hon hade en cigg hängandes från munnen och allting åkte lite överallt. Självklart så börjar jag garva åt hela hennes image eftersom det bara är lite "too much" enligt mig. Men snäll som jag är så hostar jag istället för att garva, man kan ju inte göra det hela för uppenbart. E blir lite små shockad och jag börjar garva åt det istället. Nå väll, efer att hon har gått av så är det första jag säger "what was that?" och E håller med. Strax efter så ska ett annat par gå av bussen och båda de två stirrar lite argt på mig och E. Jag fattar inte varför och det gör inte E heller, men helt plötsligt så räcker flickan fram fingret åt oss och ser skit sur ut; obviously var det hennes vän. Killen ser lite små generad ut åt det hela men tjejen fortsätter visa fingret åt oss när hon går av. Det första jag gör är att börja as garva och denna gång högt och inget hostande haha. Liksom what the hell? Sen när var det inne att visa fingret igen? 90's anyone?

Okej att hon kunde ha blivit sur (vi sa inget taskigt om tjejen iaf) men det skulle vara mer acceptabelt än att stå där som en tioåring och visa fingret. Hon skämde bara ut sig själv. Anyway, det var dagens skratt kan jag lova er. People never stop to suprise and entertain you.

There's no shame in being afraid. Hell, we're all afraid. What you gotta do is figure out what you're afraid of because when you put a face on it, you can beat it. Better yet, you can use it

Idag är inte min dag.

Vaknade och kände direkt att jag inte var på topp. Jag har ont i hela kroppen, jag är stressad som faen och allmänt deppig. Så min plan är att sova bort hela dagen, ligga i mitt rum med täcket över huvudet och typ gå i ide.

Fy faskien alltså, hatar sånna här dagar.

Cuz I dont want no more pretty girl bullshit

Hej alla glada!

Ska precis kila in till stan och träffa mami och tänkte skriva lite innan jag sticker. Hoppas att alla mår bra där ute. Jag har inte gjort så mycket idag, vaknade ganska sent (kommer aldrig att komma tillbaka till den normala dygnsrytmen!!) sen har jag kollat på världens sämsta film; bring it on. Seriously? What the hell -vad var det där för dålig B-film? Glada nyheter för idag; det finns massa nya jobb som jag kan skicka CVn till! Jippie! Kanske har jag tur denna fucking gång? 

Anyways, som sagt - tänkte skriva ett kort inlägg. Skriver lite mer senare ikväll.

 

Lilla jag idag;

 

Ps. Rekomenderar alla rnb fans att lyssna på Mario Winans första skiva. Riktigt skön bakgrunds musik! 

 

Peace & Love


When the clouds have all departed, you´ll be right here with me.


The sun itself sees not until heaven clears.

The prince and me
var nog en utav de mest romantiska filmer jag har sett på länge. Självklart så satt jag, som vanligt, och grät som en liten flicka när han bad henne att gifta sig. Det har nog inte undangått de flesta att jag är en sucker när det kommer till romantiska filmer. Jag gråter på varrenda film! Älskar allt som jag med kärlek, giftemål, förlåvning och hela "jag gör allting för dig -oavsätt vad" tanken. När jag satt där och grät frågade jag E gång på gång om det var "töntigt" eller "löjligt" att jag grät men hon svarade att det var "adorable" så jag antar att det hela var okey.

Fastän det kanske är lite små töntigt att sitta där och drömma sig bort till sin egna prins, en underbart romantisk förlåvning och kunna gå på en drömliknande dejt så kommer jag nog hålla kvar mina drömmar, iaf inom mig själv. Min perfekta dejt skulle vara; uppklätt topp till tå, en gentleman som drar fram stolen, öppnar dörren och det, en gammaldags resturang, champange och rött vin, en mysig dans tillsammans med sin dejt och sedan en kyss i slutet av kvällen. Dreamy? Out ofreach? Kanske. Men nån dag hoppas jag att det kommer inträffa!

Oh well enough about that. Ni sitter säkert och sucker och tänker "stackars tjej - kom tillbaka till verkligenheten" men det tänker jag inte göra, inte just nu iaf. Tänkte sätta på ännu en film, gråta lite mer och få E att tycka synd om mig och mina flickiga drömmar hihi.

Ha en underbart trevlig kväll.

Peace & Love








Update:

Såg precis en lustig sak. Brukar oftast skriva på mac booken men dessvärre har ni inte fått njuta av den underbara layouten som jag har njutit av eftersom typsnitten har varit annulunda. Tänkte därför fixa den till ett typsnitt som syns på alla datorer. Ska försöka att hitta orginal verisonen asap -tills dess får ni stå ut med denna. Tjingeling.


The invinsible man who couldnt stop staring at the mirror.

Godmorgon alla glada!

Hoppas att ni tar del utav det härligt vädret där ute? Det är ju inte ofta som man får sol i det här äckliga kalla bajs landet. Thihi.


åååh sommarn, take me back!

Jag har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen. Har precis skickat iväg lite CV´n och sånt och tänkte hasa mig upp nu och göra en mega kaffe så att jag vaknar ordentligt. Japp, jag är kaffe beroende. Ett tag sen skulle jag göra en detox-diet och de två första sakerna som verkligen gjorde det jobbigt att leva utan var socker och kaffe - beroende? Kanske.

Dagens plan är att plugga lite grann, titta på film, irritera hundfan och söka jobb. Jag vet att jag sitter och klagar hela tiden men det börjar fan blir lite kris nu. Snart kommer alla räkningarna och vad ska man betala med liksom? I need the cash asap!

Oh well, kaffet kallar och vi hörs lite senare. Ha en bra dag everyone!

Peace & Love

Video update number one

Här är min första video update. Lite parodi på det hela är det så ta det med en nypa salt. Vi hade iaf roligt när vi gjorde den. Fick mig på liite bättre humör. Peace&Love






Äpplet faller inte långt ifrån trädet

Min bror är knasig han. Men jag tycker att han är bäst så det är ingen fara.


If you see two stones next to each other, don't move them - they might like each other.

Godmorgon godmorgon!

VI gick och la oss klockan 4 imorse så därför tycker jag att det är helt okej att vi vaknar klockan 1 dagen efter. E och jag hade ett utav våra "girl talks" igår och det var verkligen trevligt. Satt och pratade om killar, sex, förhållanden, hur vi har förändrats, hur andra ser på oss och sånt. Jag kom fram till att det första intrycket folk måste få från mig är; lite blåst, allmänt bitchig och väldigt crazy.

Anyway, som sagt jag vaknade nyss och jag har redan haft tillräckligt med skit för idag. Så jag tänker dra mig ifrån allting, chilla med E, knarka kaffe och inte göra ett jävla piss för jag är så fucking förbannad. Tack föressten.

Vi hörs sen

Peace & Love

Gotta get you, gotta make you understand what Im feeling

Klockan är strax efter två på natten och jag kan inte sova. Jag är otroligt pigg. E håller på och städar och jag sitter och (som vanligt) lyssnar på mina favorit soundtrack låtar; Pearl Harbour, The Legends of the Fall, Titanic och några fler. Jag är verkligen ett fan av soundtrack låtar!

För övrigt har jag pluggat lite, men mestadels har jag suttit och spelat The Sims. Visst, okey jag är en nörd. Men det är så himla roligt att bygga, möblera och döda de små rackarna! Thihi. Jag ska fortsätta att spela lite Sims och sedan titta vidare på när E städar. Jag kommer självklart inte hjälpa till, är så otroligt lat haha. Nej ush, men det är klart -blir det någon katastrof så kommer jag som en räddare ur nöden. Sen får vi hålla tummarna för att jag kommer somna snart och att någon ringer mig och säger "Hej, jag vill att du ska jobba hos mig".

 Bjuder på en härlig sommar bild på mig och flickorna.




Peace & Love & Goodnight

Life is about change. Sometimes its painful. Sometimes its beautiful. But most of the time its both.

Hej alla glada

Hoppas ni har haft en härlig helg. Min helg var en perfekt blanding av fest, alcohol, en massa goa ciggisar och härlig musik. Fick reda på ett as mysigt ställe på Rådmansgatan som heter Limericks, de spelar live band där och det var verkligen en irish pub. Finns ju få sånna utanför Irland så det var nice med en riktigt irish pub - check it out!

Annars då? Ja du, livet pågår i sin vanliga rythm igen. Som jag sa; ena dagen glad andra dagen ledsen. Men jag är van, så här är det alltid. Det är bara att vänta tills nästa gång då man blir glad igen. Det verkar som att mitt liv är som en berg-o-dalbana med en massa konstiga svackor och tillfälligheter. Men som sagt, vad ska man göra åt det hela? Det är bara och vänta och se vad nästa dag har att erbjuda.

Vovvsen sitter brevid mig just nu och är min support. Tänker sitta och gosa ett tag sen blir det väll en stor kopp kaffe, en massa chocklad, lite vänskaplig tröst och ett täcke över huvudet. Men jag är som en seg råtta som mamma sa; oavsätt vad som händer i mitt finurliga liv så är jag alltid lika stark. Det är bra det. Jag är bara jäkligt förbannad och sårad just nu men hey, det går över.




Peace & Love


Ps. Detta inlägg var till våran alldeles egna Carrie Bradshaw i NY - Faye. Vill igentligen inte skriva något just nu, men jag vet att hon läser - here you go sweetie. xx Happy V-day to you too.

All that you have to decide is what to do with the time that is given to you.

Hej Hej igen

Nyss hemkommen från en härlig dag på stan. Fick äntligen njuta av solen -känns som att jag inte har sett den på tusen år! Så lite solsken behövdes faktiskt, man får så mycket positiv energi också och det välkomnas stort! Gled förbi Nk och hälsade på mamma en snabbis för att sedan gå på intervjun på caféet. Jag kan hälsa er att det gick bra (woho) och de var lite små imponerade att jag hade 3års erfarenhet inom branshen -visar ju lite vilka som har sökt och vilken konkurens jag har. Förhoppingsvis så vill de ha mig så snart som möjligt. Cafét i sig är hur gulligt som helst, ett litet hak på slutet av Götgatan -check it out!

Förutom det har jag inte hunnit med så mycket, kom som sagt precis hem. Håller på att göra en supergod gryta med E men den kommer ta 2,5 timme så jag har gott om tid för att plugga. Kvällen kommer nog avslutas så också, i pluggens tecken haha. Satan vilket intressant liv jag har nu förtiden. Pfft.

Hörs sen

Peace & Love



...bjuder på en härligt bild från BCN i somras på pappsens jobb. Kanske inte en gryta men paella är minst lika gott -speciellt daddy´s.

Fredag den trettonde

Idag är det Fredag den 13:e -otursdagen enligt vissa. För mig har det alltid varit en tur dag på något sätt. Fast ärligt talat tror jag inte ens att det finns nån otur, turdag på året iallafall och att det hela har bara nån slags placebo effekt över oss. Därför ska jag gå under en massa stegar och hela köret haha!

Jag är iaf uppe som ni ser och ska strax bege mig mot stan rättare sagt till Götgatan för en intervju på ett cafe. Sökte där tidigare men då var de intresserade av en heltids tjänst och jag kunde inte jobba lika mkt pga av skolan - men nu är det andra bullar! Jag hoppas innerligen att jag får något jobb snart -börjar bli lite små stressigt nu.

Oh well, måste fixa till mig nu. Sen blir det plugg när jag kommer hem!

Peace & Love

Sometimes its better to stop fighting it all and move on.

What's worse, new wounds which are so horribly painful or old wounds that should've healed years ago and never did? Maybe our old wounds teach us something.
 They remind us where we've been and what we've overcome.
They teach us lessons about what to avoid in the future.
That's what we like to think.
 But that's not the way it is, is it?
Some things we just have to learn over and over and over again.

O amor es tortura

You’re in my arms
And all the world is calm
The music playing on for only two
So close together
And when I’m with you
So close to feeling alive

A life goes by
Romantic dreams will stop
So I bid mine goodbye and never knew
So close was waiting, waiting here with you
And now forever I know
All that I wanted to hold you
So close

So close to reaching that famous happy end
Almost believing this was not pretend
And now you’re beside me and look how far we’ve come
So far we are so close

How could I face the faceless days
If I should lose you now?
We’re so close
To reaching that famous happy end
And almost believing this was not pretend
Let’s go on dreaming for we know we are
So close
So close
And still so far


Now why you wanna go and put stars in their eyes. Its the same old story but they just didnt realize.

Hej alla glada!

Vilket härligt väder det är ute idag eller hur?

Av någon konstig anledning är jag på topp-humör idag. Satt på bussen och hade värsta smilet på ansiktet haha. Idag ska jag plugga, plugga och åter igen plugga. Det är ju exams om bara 3 månader och denna gång måste jag klara skiten annars blir det ju bara pinsamt. Så under de närmaste två dagarna ska jag plugga som bara den och sen ska jag ta ett break på alla ♥'s. Tänkte söka lite jobb samtidigt -det har bara gått 2 veckor men skit vad jag blir utråkad! Som sagt, blir det inget tills slutet av februari så blir det mitt gamla jobb igen.

Anyways, jag kanske skriver lite mer senare. Ska leka med vovven nu, han var så söt idag när jag kom hem. Började hoppa och skälla och allting. It's true love at first sight.

Peace & Love

Grattis till mig själv!

Får man säga så? Grattis till än själv?

Läste just en intressant artikel om detta i Metro i morse. Om Svenskar och vårat urusla självförtroende, eller rättare sagt; jante lagen som förstår vårat självförtroende. För visst är det så? Svenskar klarar ju inte av att sticka ut, spelar ingen roll om det är i skolan eller på stan. Vi trivs bäst när vi är som små klonade robotar som drivs enbart av reflexer. Anyway, jag säger iallafall ett stort grattis till mig själv idag!

Som ni vet söker jag för tillfället jobb. Browsade runt lite på ams hemsida och tog en risk att maila en internet tidning som fokuserar sig på skönhet. Skrev lite om mitt intresse att skriva och vad skönhet betyder för mig och viola! De har hört av sig! Vilken turdag! Personen i fråga ska ringa mig i veckan för "vidare frågor" och det hela kanske leder till en intervju -vem vet? Jag är iallafall otroligt glad att jag fick respons. Skulle jag få jobbet vore det ju perfekt. Att kunna skriva om skönhet är ju a dream come true i min värld. Så nu håller vi tummarna för mig och min blivande journalist karriär - hihi.


Lilla jag med mina favoriter - Diamonds are a girls best friend!




Dry your eyes mate

"Im not gonna fucking just fucking leave it all now. Cuz' you said it would be forever and that was your vow."
- Mike Skinner

En artist som jag verkligen gillar är Mike Skinner och hans "The Streets". Jag vet att för olika människor betyder just självaste låten olika saker. För vissa så är det texten, för vissa är det melodin och andra är det hela sammanhanget som är viktigaste. Jag tillhör den förstnämnda. För mig är texten det viktigaste i en låt. Just därför är Mike Skinner en utav de artister som jag respekterar när det kommer till låtskrivning.

Musik har alltid varit en viktig del i mitt liv. Den har en otrolig förmåga att kunna trösta, göra mig glad, hjälpa mig ta viktiga beslut och finnas där som en vän med bra råd när livet känns tufft. Kommer aldrig kunna leva utan musik!

För övrigt hoppas jag att ni alla mår bra därute.



Have a good one yeah?

Peace & Love

Det som göms i snö kommer upp i tö

Hej hej alla glada!

Jag hade nog världens underligaste sömn i natt. Jag dröme att jag drömde om vad som igentligen pågick i rummet. Galet va? Sen kom jag hem och försökte sova men det gick inte eftersom helt plötsligt hade halva Stockholm bestämt sig att ringa mig under just de där få 2 timmarna. Nu är jag iallfall uppe och det är dags att vara produktiv.
 
Här är min fina "to-do list"
  1. Städa huset. E's mami kommer hem imorgon och vi vill inte att hon ska få en chock
  2. Forstsätta att söka jobb. Börjar bli riktigt irreterande att vara arbetslös.
  3. Slå E på huvvet med en stekpanna för att hon leker med sitt vindspel som är jäkligt jobbigt.
  4. Plugga - jajjamensan bara 3 månader kvar nu.
  5. Äta mat
För övrigt så har jag varit törstig 24/7. Vet inte varför? Vet ni?
Bjuder på lite koko bilder från igår - hihi.


Escapism






Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.


Enough is enough

Innan jag skulle dra till badet fick jag (som vanligt) ännu en kommentar om min "smalhet" och hur "otroligt smal du är". Det börjar bli riktigt tröttnande nu ska ni veta. Okey, jag är smal -jag vet. Men jag äter nog mer än vad du gör, och säkert flera gånger om dagen också. Det börjar bli otroligt jobbigt att sitta och förklara sig om varför man är "så smal" och att behöva försvara sig hela tiden att "nej jag har inte anoerixa".
 
Förstår inte varför det ska räknas som acceptabelt att kunna kommentera smala människor istället för överviktiga. Tror ni inte att vi har det lika jobbigt att gå upp i vikt som de har att gå ner i vikt? Det finns många därute som faktiskt vil gå upp i vikt och kämpar med det varje dag. Att sedan höra "fan vad smal du är" ett flertal gånger per dag är minst lika jobbigt som att höra "fan va tjock du är". Tro mig.

Jag tilhör den gruppen som varken kämpar för att gå upp i vikt eller gå ner i vikt. Jag skiter i om jag inte går upp i vikt för huvudsaken är att jag är frisk och att jag äter normalt. Jag har aldrig följt "kurvan" som man ska i skolan, har aldrig stoppat i mig en massa onödigt fett för att gå upp i vikt eller bantat för att gå ner i vikt. Men det finns många därute som tyvärr går igenom detta -varje dag. Det är dags att inse att det inte spelar någon roll om man är smal eller överviktig -man ska inte behöva gå igenom en massa skit! Tänk först innan ni öppnar eran mun. Kanske för dig så är smalhet något som du strävar efter men för en annan kan det vara en plåga. Som Stampes mamma sa; har du inget snällt att säga - säg då ingenting alls.

Tills dess håller jag mig till mitt lilla motto;
"As long as I´ve got one ass instead of two to sit on - Im fine"


Klart slut!



Bloggen fixad!

... Jag är lite små stolt nu över mig själv.

Har suttit och fixat å trixat i dryga två timmar snart med min underbara blogg och nu är jag äntligen nöjd - tillsvidare iaf. Jag vet att jag borde ha gjort något mer produktivt men som vanligt så finns det alltid mkt roligare saker att göra. Vad tycker ni då? Borde jag inte få liite beröm efter all möda som jag har lagt ner? Det finns ju musik för er som diggar min otroligt sköna musik smak och sen lite coola fäger här å där - I like!

Men nu när allt detta är klart så ska jag ta och unna mig ett riktigt låångt bad. Ska tända en massa ljus, en massa bubbel och avnjuta en iskall cola. It can´t get any better! Hoppas att min sjuklighet också försvinner -det är inte så lyckat att söka jobb när man är sjuk och sen komma till intervjun som nått slags mini monster eller hur?






Trauma for life

Hundfan har precis haft en traumatisk upplevelse.

Som vanligt brukar han alltid ligga i min säng för det är visst lugn och ro här borta på min sida. Eftersom vårat rum för tillfället är ruskigt kallt kröp E över till min sida av rummet och ville gosa med vovven. Picture this; jag sitter i mitten av sängen, hunden ligger på ena halvan och samma halva tänker E krypa in i. Alltså; så ligger hon på hunden, hunden mosas och blir typ tryckt ihop mellan våra kroppar. Stackarn ligger där i circa 15min tills han inte orkar mer och hoppar av och blir ståendes mellan våra sängar.

Nu står han och funderar om han verkligen ska utsättas för mer "gos" från E's sida eller om han vågar hoppa tillbaka till min säng där han fick sin traumatiska upplevelse.

I feel you dog.


 


Grattis Johan L på bday!

Godeftermiddag alla barn!

Nyss hemkommen från gårdagens festande som blev ett jävla äventyr på slutet. Haha. Varför händer alltid konstiga grejjer omkring mig? Står det nån slags skylt på huvvet typ "offer" eller ngt??

Anyways, inflyttningsfesten hos Erik bjöd på massa drinkar, kortspel, dålig musik, Johans födelsedag samt en massa ciggaretter. Kanske just därför min hals håller på å dö eller så är det så att jag faktiskt är sjuk. Runt 12 snåret så ville killarna glida in till stan. Erik som vanligt (haha) pallade inte men jag och E är ju alltid på G för att festa! Hursomhelst det slutar med att det bara blir jag och E iaf som drar in till stan -det är nu det sjuka börjar. Väl inne i stan när vi ska betala för taxin så visar det sig att varken min eller E´s bank kort funkar (pinsamt) och vi blir sittandes i bilen fram å tillbaka mellan olika bankomater i Stockholm city. Inte kul. Det slutar med att jag får ringa D och be honom att hjälpa oss (tack). Eftersom våra kort inte funkade så insåg vi också att det inte går att festa så mycket så det blev en resa till Alvik och efter fest där isället.

Kvällen i sig blev ju lyckad iallafall. Trots att vi skämde ut oss för taxi chaffören, D och oss själva. Ett stort tack till Taxi chaffören som hade ett sånt bra tålamod också!


Lördag kväll

Ikväll sitter vi iaf inte hemma. Nepp, det blir bowling och infyttningsfest för hela slanten ikväll!

Jag har inte gjort så mycket idag, om jag ska vara helt ärlig vaknade jag runt 2 idag och sen dess har jag degat framför tv:n och knaprat på min frukost. Vi såg Scary Movie 3 -måste säga att den var grymt rolig, blev till och med rädd på slutet. Tur att jag har hundfan att hålla mig sällskap.

Kvällens outfit blir nog mot det bohemiska hållet. De som känner mig väl vet att jag diggar boheme stilen på sommarn; tunikor, flipflops, mycket mönster och härliga starka fäger i all ära! Tänkte köra på en turkos top och en brun top under med sky höga klackar och en snygg skin jacka som jag tänker sno från E.Jusste, och så tänker jag ha jeans under också -kan ju inte springa runt halv naken kom jag på.

Oh well, det är min plan för ikväll. Hoppas ni har skojj!

Peace & Love




Tears dry on their own

Jag fattar inte hur jag orkar?!

Jag blir så himla besviken på mig själv. Precis, besviken. Besviken att visas svag framför någon som jag vet kan ta sönder mitt hjärta. Att jag gång på gång är så pass klantig att tro på varje lögn, varje löfte, varje leende och varje kyss är äkta. Att jag inte kan inse att killar gång på gång bara vill ha en sak från mig.

Det är dags att glömma varje dröm, varje förhoppning man hade om att man äntligen skulle hitta "the one". Dags att växa upp och inse att kärlek inte är mer än en massa hormoner och the right place at the right time.




"I never knew if I was loved because I was beautiful or if he loved me for me."

Fast & The Furious 4

Jag har fortfarande jävligt tråkigt. Är nog den sämsta människan när det kommer till tålamod och att man ska "vänta" på saker. Tycker lite småsynd om mig själv; här sitter jag och har ingenting att göra medans E har massa att göra. Jahapp vad ska jag hitta på då tänker jag. Jo, jag googlar om min framtidaman Vin Diesel. Han är så otroligt snygg & hans röst - wow säger jag bara!

Okey, han kanske inte är världens bästa skådis. Men han passar jävligt bra i sin genre. Jag blev iallafall överlycklig när jag fick reda på att han ska vara med i Fast & The furious 4. Hur snygg var han inte där?! Nepp, nu ska jag sitta här i min tråkiga säng och vänta på att E ska sluta glo på hennes series - tills dess blir det Vin Diesel och jag.

Peace & Love






FAQ

Min rummis sitter för tillfället och kollar på "The L word" och det ända jag hör är en massa stönande och flåsande så isället för att dras med i det hela snodde jag en liten lista som jag tänkte fylla i. Jag har också höjt min mp3 på max volym för att slippa en massa "sex talk" - får hoppas att det funkar!

Anyways, här är en liten lista om lilla mig.

99 saker du kanske inte visste om mig

1. Fullständigt namn? Elizabeth Louise Malmberg
2. Exakt ålder? 19 år, 4 månader och några dagar antar jag
3. Vart bor du? Just nu bor jag i Täby, men mestadels bor jag lite överallt i Stockholm hos vännerna.
4. Bor tillsammans med? Rummisen E, hennes bror och en galen vovve
5. Husdjur? The crazy dog Don
6. Färg på ditt hus? Tror att den är blå
7. När är du född? 1989
8. Klass? Tog studenten i sommras
9. Vilket år tar du studenten? 2008 30:e Maj var den bästa dagen
10. Något jobb? Arbetssökande
11. När ska du sova ikväll? Om 100år
13. Duschat idag? Jajjamensan
14. Kramat någon idag? Räknas hund?
15. Pussat någon idag? Hihi, nä - förutom hunden då
16. Vad har du ätit? Ööh, cola & chocklad
17. Dagens klädsel? Brasilien fotbolls tröjja och mjukis byxor
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? Grannen som fick in hundfan i huset
20. Dagens roligaste? Sims språket
21. Har du många vänner? Det tror jag
22. Hur många har du kysst? Öhh, herregud jag har ingen aning
23. Vem kramade du senast? Hundfan
24. Hur många har du haft sex med?Wouldnt you like to know
25. Hur många har varit otrogna med dig? Jag vill inte veta, men jag vet iaf att en har det
27. Har du pojk-/flickvän? Inte sist jag kollade
28. Vem pratade du med i telefon senast? E
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Erik ville ha sin kostym tillbaka

FAVORIT:
31. Film? Måånga
32. Låt? Det finns några stycken som är gryymt bra så det är svårt å välja
33. Mat? All mat är gött
34. Dryck? Vodka Redbull
37. Stad? Barcelona & London by far
38. Land? Jag skulle tro Brasilien
39. Ämne i skolan? Rasten (ett socialt ämne visst??)
40. År? Fuck that

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Mig själv
42. Personen du kysste/pussade? Vovven
43. Gången du spydde? Kommer inte ihåg, sommras kanske?
44. Gången du grät? Igår antar jag
45. Pizzan du åt? Kebab pizza - fyfan
46. Gången du var i göteborg? Har aldrig varit i Gbg
47. Gången du var i stockholm? I live there
48. Gången du var full? I förrigår
49. Gången du var hög? Denna vecka
50. Personen som såg dig gråta? D

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Katt, vovve stinks
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Ut och festa!!
54. Tv-spel eller datorspel? Palla data eller tv spel
55. Singel eller upptagen? Happily married
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Ööh, jag är inte 15 längre haha
58. Ragga eller bli uppraggad? Ragga - mkt roligare
59. Big brother eller paradise hotel? Haha Paradise hotel är ju bra underhållning
60. Svart hår eller blont? Blondie
61. Blåa ögon eller bruna? Ljusa ögon är sexigare mot mörk hy
62. Chocklad eller lakrits?cocklad for ever!
63. Göteborg eller stockholm? Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Hööger
65. Coca cola eller fanta? Cola
66. Pizza eller kebab? Beror på om jag är full - kebab
67. Randigt eller prickigt? Hatar prickar, så randigt
68. Älska eller älskas? Älskas om jag måste välja
69. Leva eller dö? Beror på. Om jag är 100år vill jag nog dö

ANTAL:
70. Personer du älskar? They know themselves
71. Personer du hatar? Hata är ett starkt ord.
72. Personer som sagt jag älskar dig? Ja du, några stycken iaf
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Haha två tror jag
74. Glassar du ätit på en dag? typ 2?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Jag vill till Sonar i barcelona Igen
76. Gånger du haft minnesluckor? Alltid. Fast jag minns bara inte vad det är jag har missat
77. Piercingar har du? Öronen
78. Personer du saknar just nu? Några stycken, men de flesta finns inom räckhåll
79. Gånger ditt hjärta brustit? Mer än en gång iaf

VEM:
80. Vill du kyssa nu? Det du
81. Ska du träffa imorgon? Mina vänner
82. Sjöng du senast för? Mig själv
83. Hade du senast en msnkonversation med? E & P
84. Spelade du tv-spel med senast? Ingen?
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Vin Diesel
86. kasta en sten i huvudet på? Jag vill kasta en soppåse istället - går det?
86,5. Förtjänar att dö? Ärsh, de kommer dö iaf.
87. Vill du sova brevid inatt?  Hundfan
?
?
?
?
VAD:
92. vill du helst göra nu? Babbla i telefån
93. önskar du att du slapp göra? Söka jobb
94. villl du ha nu? Genuin Lycka
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Pengar, en man och nya möjligheter
96. längtar du till? Att babbla i telefån
97.Tycker du om dina betyg? Det kunde ha varit värre
98. ångrar du i ditt liv? En massa misstag som man gjorde när man va pygme
99. Är det bästa som har hänt dig? Alla misstagen gjorde så att pygmen växte upp

Fredag kväll och jag sitter hemma

... det har hänt något skumt med mig på sistående. Ett år sen hade jag och utgång ala Fredag varit lika obligatoriskt som att borsta tänder på kvällen eller något. Jag var ute varje Fredag -varje helg. Galet men så var det faktiskt. Men sen så helt plötsligt så försvann allt det där och istället sitter jag hemma med min rummis med hennes galna vovve och proppar i mig chocklad.

Anledningen för att vi inte är ute är nog att vi både är så förbaskat lata. Den ända som riktigt rör på sig mellan sängarna är hennes vovve Don. Han verkar inte kunna bestämma sig vilken säng är bäst eftersom han hoppar fram och tillbaka varje timme. Dagens I-lands probelm för en hund?

Oh well. Vi sitter hemma ikväll och kommer nog att forsätta sitta i våra latpositioner framåt natten tror jag. Jag hoppas att ni andra är lite mer moderna och drar ut på stan och gör den osäker.

Peace & Love

Hejsan hoppsan

Det är galet hur få dagar jag klarar mig utan att kunna skriva något i min blogg. Nu använder jag min gamla igen efter att nån idiot hackade in sig på min wordpress blogg och raderade bort allting. Vad det värt det liksom? I don't think so. Tycker nästan synd om han/henne som satt där i timmar och försökte komma in på skiten, sen när de väl var inne insåg de att det inte var så mkt intressant att läsa om iaf.

Aja, whatever. Jag har märkt att jag verkligen behöver en blogg för att skriva av mig när jag har tråkigt. Skrev under en tid på facebook men folk började klaga eftersom facebook inte är det rätta forumet för det hela. Haha.

Men nu är jag här som sagt och jag kommer nog inte uppdatera lika ofta som förut. Jag var ju verkligen fast besluten att jag skulle bli "känd" och satt och uppdaterade, funderade ut nya saker att skriva om flera gånger om dagen, tog en massa bilder, gjorde videos och hela faderuttan men sen när allt försvann var det liksom ingen ide längre.

Så här har ni mig, Elizabeth - back again.

Peace & Love