A newcomer

Our little baby boy
Reefus

A simple reminder.

Haha, Okej.
Oroa er inte.
Jag lever fortfarande.
Life is goood.


Peace & Love

There is always someone out there to destroy things for you. Never forget that.

Tack så jävla mycket, tack för att ni inte har ett liv en Fredag kväll och bestämmer er för att sabba för oss andra. Tack - honestly, tack.

Chefen ringer mig runt 7 på Lördagsmorgonen och berättar att vi har blivit rånade. Vaddå rånade tänker jag. Vad finns det att råna på vårat café igentligen? Chefen säger åt mig att komma direkt - han låter inte glad. Jag rusar upp ur sängen och finner mig på jobbet en halv timme senare efter att jag har fått samtalet. När jag kommer fram har vi både poliser och låsreparatörer hos oss. Allt behöver se okej ut innan klockan 9 då vi öppnar. Jag ser mig omkring och fattar fortfarande inte varför de vill råna vårat café - vad har vi som är så jävla speciellt?

Jag och tjejerna går omkring och försöker förstå vad idioterna var ute efter. Vi letar efter bevis, vad som försvann och hur mycket pengar igentligen blev snott. Vi konstaterar att följande blev stulet; Pengar, Muffins (... varför liksom?), dvs dokument och inredning. Efter ett tag inser jag också att det viktigaste är borta - iallafall för mig. Mina event papper! Helt väck. Och gissa om jag blir lack! Alla mina planer, alla kontaktuppgifter samt andra privata papper  är helt borta. Och varför - jo för att jävlas. Jag har jobbat i 2 veckor på dessa förbannade planer! Möten, jobbat extra, och ringt samtal för att få fram information och dvs planeringar inför vårat sammarbete med S.E. Men nu är det väck! Jag har alltså dubbelt så mycket arbete att göra nu innan jag åker. Jag har en vecka på att skaffa fram all information - igen. Bara för att de jävla idioterna ville jävlas. Va fan skulle de ha pappren till?

Argh!! Blir så arg!! Förbannade rånare med inget liv!






Muffinsarna på HK eventet| Rebecca och Shire| Vimmel på HK Godis, Godis! | Baren




Im startin' to think that it should be illegal to deceive a womans heart.

Up Close & Personal

Ha en trevlig helg allihopa!

xoxo


Akon - Clap

Hej allesammans!

Ja som jag skrev igår åkte jag och en kompis ner till Norrköping på en liten dagsutflykt. Det var skit kul. Mestadels för att vi åkte 140 hela vägen ner och 180 hela vägen tillbaka haha. Men Norrköping var sig likt. Alla pratade konstigt, alla kollade på oss med "Jävla Stockholmare" blicken. Servicen på O'Learys sög, men det är ju en småstad så jag antar att det var toppen enligt de haha. Vi gick runt och beundrade den vackra "fontänen" som jag kallar den, spanande i några affärer, och drack en massa goda drinkar (eller jag gjorde det iaf.. haha). Sen var det raka vägen till min handikappade vän hoho.





Men det var igår, nu är det idag!

Fick sluta tidigt idag (11) för att jag skulle springa ner till Stureplan och göra några ärenden. Jag kan tyvärr inte berätta något om de eftersom det fortfarande är hush hush, men vi kan säga så här; Im gonna be a rich bitch! Sen när det var klart var jag så glad att jag fick en knäpp och shoppade, shoppade en massa i stan. Hittade några riktigt snygga fynd bland annat ett par snygga skor som jag kommer använda sönder när jag sticker iväg!  :D :D Men jag blev liite småirrterad för som vanligt så har alla Stockholmare blivit feta. Varför finns det inga storlekar för oss petité flickor? Till och med 34:or är för stora för mig! And let's not get into the jeans problem här; ärligt talat - storlek 23 verkar inte existera eller hur? Unfair!

Har precis kommit hem och ska snart sticka iväg (...igen) och möta upp en kompis. Vi har inte setts på typ en månad så det är nog högtid att vi träffas!


Dagens Fynd:



Neon Rosa Ballerina Kjol
Skinny Jeans
Svarta Mocka pumps
Neon Rosa spets Bh




xoxo




Destination, Norrköpiing

... Imorgon ska jag och en kompis sticka till Norrköping. En liten dagsutflykt helt enkelt. Träffade min kusin häromdagen och hans dialekt fick mig att sakna den lilla staden. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på där men det blir väll lite barhäng eller något. Sen åker vi tillbaka till Stockholm och hämtar upp min handikappade vän haha. Ska försöka övertala min vän att vi ska raca lite på vägen ner, om tillfälle ges liksom ...


Hit åkte vi förra gången, haha. Vart kan detta vara någonstans?






 

 

På tal om ingenting. Den här "bilden" har blivit lite av en ikon på Gallways. Tror den hänger någonstans där. Visst är den snygg? Självklart har jag copywrite:at den. Ps. Det står "booze" inte "boobs" - you dirty minded skeez!







I will banish every memory we ever made.

Hej allesammans!

Jag vet, det har varit en dålig uppdatering på sistånde. Men till mitt försvar har jag varit upptagen, riktigt upptagen. Det har varit mycket på jobbet, nya event projekt som ska påbörjas, nya anställda som ska utbildas och en massa praktikanter som man ska undervisa. Så det har varit fullt up! Men kul har det varit! Jag har jobbat på mina kontakter och det verkar som att jag snart kan få ett till projekt att organisera - håll tummarna för mig!

Tack vare det fullspeckade schemat fick man ju en väldigt positiv överaskning när det närmade sig den 25:e. ; ) If you know what I mean ... Det har bidragit till att jag har rest lite grann, lite överallt liksom. Det är nog därför många har undrat om jag har flyttat eller inte. Svaret är att jag kommer flytta. Inom den närmaste framtiden. Vart jag ska flytta är en hemlighet dock!
Infinate Love,

xoxo