Bonkerrsss

Jag känner mig så jävla snygg!

Får man säga så i Sverige? Haha.


Ny blonderat hår,
en otroligt snygg outfit (fannell skjorta/klänning, skyhöga pumps och en kavaj m hermés halsduk)
och bästa festen ikväll där man ska bli ganska onyckter.
Kan det bli en bättre lördag?
Noope!
See ya suckerrs, nu blir det drink dags!



xoxo




Ne Shudi Suma,
Ne Schelej, ne o4ém
Glupaja, wed ti mne
wse prostisch potom.


When is "enough" - enough?

Det finns tider då det är dags att sluta vara krigare - och inse att det är bara att gå vidare.


Maybe you should turn your head around. Focus, and realize what is really important.


 

Tack Mamma.
<3

Now you think that I, Will be something on the side? Let me tell you I need a man, who can take my hand.


Gay Pride


l


Emmelie tar bilder under vattnet  (... förutom Don då...)





Våran grillfest ute i Nacka


 


Women spend all their days walking around thinking "US", whilst men do their thing and think "Me and my dick" .

Godeftermiddag!

Jag hoppas ni njuter av vädret till fullo - man vet ju aldrig hur länge det håller i sig i detta land! Jag är nyss hemkommen från jobbet och på mitt vanliga toppen humör.

Varför är jag glad?

1. Jobbet
Man ska aldrig fira något i förskott men det går bra på jobbet. Det har varit tufft att vara arbetslös i 6 månader till å från, så det är skönt att veta att saker och ting börjar ordna sig för mig. Detsutom är min chef otroligt sträng och att få beröm från honom är lika med noll, men när det väl händer (som nu) vet man att det går extra bra!

2. Jag mår bättre, mentalt.
Japp, det var en period då det kändes meningslöst allting. Men jag var stark och kämpade på. Nu känns det liite bättre och jag är glad att jag inte behöve någons hjälp att må bra igen!



Ja som sagt, jag kom precis hem från jobbet. Det var en skön dag - precis som igår. Lagom mycket folk under lunchen och inte alla på samma gång. Chefen gav mig beröm och det känns som att allting börjar bli lättare och lättare. Första veckan var jobbig med tanke på att man inte är van att jobba så hårt på ett tag men nu gåre bra serru! Imorgon börjar jag ännu tidigare (kl 8) vilket betyder mer timmar för mig och i slutändan mer pengar!! Wooop.

Migrän anfall

Fy faskien.

Jag har haft ont i huvudet hela dagen nu. Orättvisst.
Mår så dåligt att det känns som man ska svimma eller något. Nepp, jag ska ta och lägga mig nu och hoppas att det går över tills imorgon!

Hoppas ni har haft en bra helg - I sure did!

xoxo


If you like it, then you should have put a ring on it!

Vad har hänt med barnen i Stockholm?

När jag var liten var man söt och oskyldig när man var 8år. Nu är det helt andra puckar verkar det som. En hel klass 7åringar går förbi vårat jobb igår och en liten pojke i klassen pekar och ropar högt "Titta vilken vacker tjej" - som att det är helt okej att göra så. Haha, gissa om jag var generad! Men tack - it was sweet, thihi.


Was I in love with love itself or was there something more out there that I just couldnt grasp?

Nä Okej. Jag kanske inte är perfekt.

Jag gör ofta misstag.
Jag är lite klumpig av mig och för det mesta så tänker jag inte mig för innan jag gör något.
Jag mår för det mesta ganska dåligt och när jag är ensam så deppar jag ofta ihop.
Jag sätter ofta höga krav på mig själv som jag vet att jag aldrig kommer att uppnå.
Jag brukar ofta låtsas som att allting är okej, fastän det inte är så.
Jag är för snäll för mitt eget bästa.
Jag drömmer mig ofta bort till ett liv som inte ens existerar.
Jag önskar att jag kunde ta till mig komplimanger och skaka bort de dåliga orden.
Jag har svårt för att vara ensam och är ständigt rädd att bli övergiven.
Jag har mer än ett komplex.
Jag har svårt att verkligen älska mig själv.
Jag hatar mig själv när jag sitter och tycker synd om mig själv.

Men fan vad det skulle vara skönt att någonsin höra att man duger precis som man är. Och verkligen tro att det är sant.


Koffeinkickar och nära-döden-upplevelser!

Godeftermiddag

Okej. Ska vi inse att jag inte har ett liv längre? Vad gör jag om dagarna - Jo, jag jobbar, kommer hem, somnar framför tv'n, vaknar, tittar på tv'n, äter och somnar igen - sen är det samma runda igen. Påminner lite om förra sommaren på Park då man nästan bodde på stället. Men jag ska inte klaga - noope, för sen blir det lön och då känns det som jag har varit välförtjänt av det! : D

Idag var dock inte min bästa dag. Kom hem imorse och insåg att jag fortfarande inte hade vaknat till liv. Förstod att kaffe inte skulle hjälpa mig efter att ha druckit två st stora latten. Sprang runt i lägenheten och hittade några koffein tabletter ihopp om att man skulle åtminstånde orka cykla med allting. Tog en koffein tablett och viola - vaknade till liv en halvtimme senare!

Väl ute på gatan så cyklar jag extra försiktigt med tanke på att jag har två st fulla påsar med bröd och dvs bakelser. Nu kommer jag verkligen betona försiktigt här. Svängde in på Karlavägen och fortsätter i min sakta snigel fart. Vid korsningen så dyker helt plötsligt en stor Jeep upp från ingenstans! Och eftersom jag cyklar rakt fram antar jag att idioten visste att jag har företräde - men icke sa nicke. Lattemorsor verkar inte fatta vanligt trafikvett. Detta insåg jag då Jeep helvetet åkte rakt framför mig och tvingande mig att tvärbromsa - tyvärr gick det inte så bra med tanke på min vikt på vardera sida och boom sa det. Jag krasha in i lattemammans gigantiska Jeep. Lyckat. Lattemamman glor ilsket på mig och jag blir lika förbannad tillbaka. Slår i ena låret där jag redan har ett blåmärke och mina muffinsar näästan ramlar ut.  Men tror ni att hon öppnar dörren och ber om ursäkt för att ha bettet sig som en sönderblonderad idiot? Nää. Det gjorde hon verkligen inte. Lattemamman kör vidare. Och jag står där alldeles skakis - med mina muffinsar och kakor.

Dagen blir ju verkligen inte bättre då jag skär mig i fingret. Det blöder hela dagen så jag springer runt som en mupp med en plasthandske på ena handen. Sexigt, sexigt. Hursomhelst. Min plasthandske gör att allting blir dubbelt så komplicerat. Tappar ett glas och eftersom det är ett Duralex glas så åker allting överallt. Min chef tittar på mig och skrattar. Jag står där som ett fån med min fula plasthandske. Kör på hela dagen med mensvärk och pulserande finger. Jippie. Humöret blir inte bättre när allting bara blir fel - fel, fel fel.

Nåväl. Nu är jag hemma. I tryggheten. Inga farliga knivar eller lattemorsor. Nu ska jag pusta ut och hata lattemorsor lite mer än vad jag brukade göra. Sen är det intervju kl 16 hos Jensens Boefhus eller hur man nu stavar det. Vågar man cykla dit eller kommer man dö? Haha, that is the question.

Peace.

Im done believing you - you dont know what Im feeling. Im more than what you made of me.

Förlåt för det senaste inlägget.

Ni måste ha trott att jag har värsta PMS dagen eller hur? Nja, det kanske man har - lite iallafall. Jag blir bara så himla frustrerad när man försöker gång efter gång att fixa saker till rätta och det bara misslyckas. Känns som man får en smäll rakt i ansiktet liksom. Jag vet att livet är tufft och det är verkligen ingen pleasure cruise men ärligt talat - cut me some slack!

Jag vet inte om jag ska skatta, gråta eller vara rent utav förbannad. Det är nog en blandning av lite allt möjligt tror jag. Jag är fysiskt trött från jobbet eftersom det är en sådan omställning från att inte göra någonting till att vara helt uppbokat. Jag är ledsen för att jag känner mig bortkyfflad fastän jag har bett om ursäkt. Jag är arg för att allting aldrig går som planerat och jag är otroligt röksugen. Dålig kombination eller hur?

Så för att lugna ner mig själv satt jag och trixa med min layout. Den blev ganska snygg tycker jag. Fick insperation från Agent Provocateur - lite sexigt syndigt sådär.

Jag behöver verkligen en cigg och en vän just nu. Någon att prata med.

Me, myself and I - thats all I got in the end. Thats what I realized. And it aint no need to cry, I took a vow that from now on - Ill be my own bestfriend.

Typiskt.

Dagen börjar okej.
Dagen fortsätter och blir bra.
Dagen blir bättre.
Eftermiddagen blir dålig.
Nu är den bajs.


Id rather be with you, cuz I love the way you scream my name. Id rather be with you cuz you work so hard to take care of me.

Idag var det jobb igen. Jag börjar äntligen komma in i rutinerna!

Vill ni veta något mystiskt? Varje morgon de senaste dagarna har jag vaknat kl 5 helt utan anledning. Värsta är att jag är jätte pigg också! Så jäkla jobbigt - speciellt när man kan sova 3 timmar till haha. Vaknade imorse väädligt trött däremot - energin fanns tyvärr inte där. Men jag satte mig på cyckeln, blev inte överkörd och väl framme vid cafét var jag pigg och glad som vanligt! Det är bra med jobb, de rensar bort de negativa tankarna som man hade burit inom sig hela morgonen.

Anyway, dagen gick som sagt bra och det var inte så mycket att göra. Kan bero på att vi var väl förberädda eller så är alla inte tillbaka till jobbet ännu. Slutade runt 14 idag vilket var ganska skönt med tanke på att jag sträckte min rygg. Faskien vad ont det gjorde! Kom hem och la mig och deckade på direkten och väcktes av det glada samtalet! Woopido!

Men nu ska jag luska fram någon film att titta på. Emmson hittade inte sin hårdisk så det blev ingen Sims för mig idag. Buhu!! :(

xoxo

En Bra Vecka

En bra vecka ser ut såhär;

Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb & Intervju
Fredag: Jobb & plåtning
Förhoppningsvis blir det någon tjejkväll i helgen också!!
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb


I want to wear my smurfoutfit!

The New Diet: And because its only half the calories, you can eat twice as much!

Fuck this. Kvällen blir nog inte bättre. Jag går å lägger mig. Imorgon är det cyckeläventyr på Valhallavägen!


And then he used, and he abused it. It was a murder - but not a crime.




He had it comin', He had it comin', He had it comin' all along.
He only had himself to blame.
If you'd been there, if you'd heard it.
I guess that you would have done the same.

You know, some guys just cant hold their arsenik.

Cyckelpremiär på Valhallavägen

Godeftermiddag!

Vaknade imorse av att regnet bara forsade ner från skyn. Mysigt, mysigt. : D

Idag var ännu en lång dag på jobbet , jag hade en premiär runda på min cykel imorse och vi kan ju lungt konstatera att det märktes att det var första gången för mig ute i trafiken. När jag var yngre cycklade jag mestadels runt i vårat villaområde i Djursholm , det fanns ju inga direkta faror förutom en eller två enstaka bilar. Idag fick jag istället möta morgontrafiken på Valhallavägen när jag skulle hämta vårat bröd. Snacka om att jag blev panikslagen! Bilar framför mig, bakom mig, omkring mig - bilar överallt! Det blev ju inte bättre när jag fick en stor bärkasse med bröd att ha med mig. Lyckligtvis gick allting bra och jag klarade mig galant! Thihi.  Det var iallafall värt det när man slutade jobbet i eftermiddags, fötterna värkte och det var underbart skönt att kunna cyckla hem snabbt. Det gick som sagt bra idag. Jag såg till att visa min chef att jag lyssnade på allting han har lärt mig, såg till att allting var "top notch" hela tiden. Jag hoppas att han märkte att jag är intresserad av mitt jobb och det han har att lära mig!

Nu är jag dock helt slut i kroppen. Efter ett 6 timmars pass så värker fötterna ganska rejält. Jobbar hela veckan (Mån - Sön) så det gäller att man vilar upp sig! Ska hoppa in i dushen och pyssla om mig själv riktigt ordentligt. Det är jag värd!

Tingeling på er!


Tankar och funderingar på kvällen.

Ibland är det lätt att drömma sig bort. Bort till det som kanske aldrig kommer att inträffa. Det är lätt att man glömmer det viktiga i livet, det som verkligen betyder något - Jag. Jag betyder något, jag är viktig för mig själv. För om inte jag älskar mig själv - vem annars kommer att älska mig? Vem kommer att prioritera mig framför allting annat i världen? Det är nog inte många. Man måste lära sig själv att leva med sig själv. För klarar du inte av det, blir det nog ingen lätt resa du har framför dig.

Det är jobbigt att bli vuxen. Att inse att saker och ting är på riktigt. Räkningar, falska människor, vänner, fiender och livets konsekvenser är inte längre något man kan springa ifrån.
Man måste ta ansvar, vara stark nog att våga ta första steget och förändra situationer.

Ännu en gång sitter man här och känner ensamheten flöda över än. Man har ett tiotal personer man kan ringa, men ändå känns det så j-vla ensamt. Jag borde vara glad. Det mesta har på något sätt lyckats att fixa till sig självt. Jag har tak över huvudet, vänner, familj, jobb -ändå fattas det något.

Jag saknar en person. En person som man kan sitta och prata med i timmar om ingenting. En person som känner mig ut och in - och accepterar mina brister såvål som styrkor. Jag vill ha en vän som jag kan förlita mig på när livet känns tufft och som kan klappa mig på axeln och le mot mig och säga "det är lungt, vi grejjar det tillsammans." Jag saknar en person som jag kan vara mig själv runt med och ifall det kolapsar och allting blir fel så kommer personen att tycka att jag är bäst. Jag vill ha vän som ser rakt igenom min hårda sida - men ändå låter mig få vara tuff när jag vill.

Saknad. Efter en person. En vän. Någon som förmodligen endast finns i filmernas värld. Någon som kan fylla mitt tomrum i hjärtat. Någon som förmodligen endast finns i filmernas värld.





Knew the signs
Wasn't right
I was stupid for a while
Swept away by you
And now I feel like a fool
So confused,
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

Catch myself
From despair
I could drown
If I stay here
Keeping busy everyday
I know I will be OK

But I was
So confused,
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach,
Couldn't see
We were never
Meant to be

So much hurt,
So much pain
Takes a while
To regain
What is lost inside
And I hope that in time,
You'll be out of my mind
And I'll be over you

Out of reach,
So far
I never had your heart
Out of reach,
Couldn't see
We were never
Meant to be

Out of reach,
So far
You never gave your heart
In my reach, I can see
There's a life out there
For me

Are you kidding me?

Chris Brown har gett ut en singel som heter "Changed Man" som ska påminna oss att han har förändrat sig efter att ha misshandlat Rhianna blodig. Är det ett skämt? Tror han verkligen att en singel ska rättfärdiga hans beteende? Det är fan patetiskt. "It aint over" - Sorry Chris but it is. You fucked up biig time.


Spice up your life!

Mel B: Soshin Mel C: Em Emma: Steff Geri: Maddo Posh: Jag

- Haha har jag fel?


Livet leker inte alltid

Life is hard - when you are a Don.



Never give up on the good times, gotta believe in the love you found - or something.

Hej Hej Hej Hej Hej

Nu är jag hemma. Efter ett 6 timmar pass. Min rygg kommer att brytas i två känner jag. Det är inte lätt att lyfta en massa backar med disk och dvs när man är så otränad som jag är hoho. Men det var ett roligt pass, trots att det var rush i 3 timmar. Däremot tror jag att hela Östermalm fick sina luncher levererade i gott skick - snabbt och gött!

Man märker verkligen att man är tillbaka på Östermalm, speciellt när klimaterie-tanterna ropar "hörru" till en. Respekten mot oss servitriser verkar inte finnas i deras värld. Ändå är det vi som serverar de deras lunch för att de själva är så j-vla lata att de inte orkar fixa det själv haha. Förstår mig verkligen inte på folk, jag skulle aldrig - aldrig kunna vara otrevlig mot personalen - det bli ju inte bättre eller snabbare pga av det liksom.



Där springer lilla jag runt. Detsutom fick jag prova en muffin idag!
Chocolate Daim Crunch Muffin - jelous?? Mwuahha!!


Anyways ..

Nu när jag är hemma är det ända jag vill att sätta mig på min balkong, läsa en bra deckare och dricka en massa cooola. I think I deserve it.

Peace out gangstaa ah


To infinity and beyond!

Min lillasyster Kimmi-chan la precis upp bilderna från våran pool-dags utflykt (... ni vet, den tempe-fucking-rerade poolen).



schteek.

All these mixed emotions, we keep away like stolen pearls.


Was I addicted to the pain? The exquisite pain of wanting someone so unattainable.





I was free.. but there was nothing exquisite about it












You call me a liar, look at yourself. You liar.

"Dina ögon är inte lika lekfulla förut, de ser mer ledsna ut."

- Ja om det syns så väl antar jag att det är sant.

Jag är trött på alla lögner. Det börjar bli utjatat.  Är det inte dags att börja snacka sanningen snart?

Pride Parad imorgon!!

Imorgon flyttar jag hem till Östermalm. Det är lite blandade känslor faktiskt. Jag är glad för att jag ska få tillbaka mina garderober fyllda med skor, väskor mm och jag är otroligt lättad över att jag bor närmare stan och har gåavstånd till mitt jobb. Japp, det är skönt. 



Idag har vi meckat och pysslat med våra Pride outfits inför imorgons parad. Det ska bli ännu roligare! =) =) Jag kör på "Pride Rainbow Pirate" utseende och Kim har en lite sötare stil. Jag hoppas bara att det inte kommer regna för då är vi screwed! Våra tröjjor är nämligen målade med tush och dvs och det kanske blir förstört då - so cross your fingers! 

Nu ska jag forsätta se på Michael Jackson's "The Dangerous Tour" och hoppas att jag blir trött snart. Det är ju lite svårt med tanke på att man vaknar kl 1 på eftermiddagen och verkligen inte vill gå upp för man förstör "mys-ställningen" då. Haha, but thats life - life is tough so they say. 

Anyway, dags att fortsätta att dregla över Michael Jackson

Tingeling på er!