Its just another one of them glory days ...

Det är sjukt att jag fortfarande gråter varje gång jag tittar på en konsert, en intervju eller en musikvideo med the King Of Pop. Min barndoms idol är helt väck, borta liksom. Trodde aldrig att han skulle försvinna, never ever.

Min helg har varit super. Har träffat ett riktigt trevligt par som jag förhoppningsvis kommer att fortsätta ha kontakten med framöver. Det är alltid kul med nya bekantskaper eller hur? Jag har varit på ännu en arbetsintervju men jag tänker dock inte fira något i förskott förän det är klart. Jag har cruisat på en liten roddbåt på Djurgården vilket var nice. Hmm.. jag har badat i Norskogsbadet med tjejerna och det var underbart eftersom det var tempererat ...(hör du det Emmelie, tempe-fucking-rerat vatten) ... jag har öhh.. ja du, jag har gjort mycket helt enkelt. Och nöjd och glad är jag. Så pass nöjd att jag ska noppa mina ögonbryn, haha.


Elizabeth turns 20 years old.

Fan, okej. Jag erkänner. Min uppdatering var ingen vidare men om jag ska vara ärlig fick jag precis tag på bilderna så det är ju ingen ide att skriva något utan någon rolig bild till eller hur?

Som ni vet så spenderades min 20 års dag på La Habana vid Rådmansgatan och det var skit kul! Det var en otroligt mysig resturang med Kubans påbrå och därefter serverades maten också med kubansk influens eller vad man nu ska säga. Det blev goda drinkar, härlig mat och sen liite salsa på slutet hihi. Vilket är ganska självklart med tanke på att man var i en spansk resturang. Ville bara taaaaaaacka alla som var där och gjorde kvällen bääst!

xoxox


Rest In Peace Michael Jackson

Hej Hej!

Jag lägger mina oros tankar åt sidan och njuter av världens bästa dag. Nämligen idag. Jag ska se till att den blir bra iallafall. Gårdagens jobbiga oro har fortfarande inte försvunnit och det bästa botemedlet är att vara med vänner och skratta så man får ont i magen!

Igår var inte så wow, förutom framåt kvällen då vi träffade Sammy och hans flickvän Emma. Hade en jätte härlig kväll på After och käkade middag och drack lite vin. Det var så skönt att äntligen träffa en tjej som inte var bitchig och allmänt dryg. Vi hade iallafall skit kul tillsammans och det ska bli kul att ses igen!

Idag ska vi dra till ett utomhusbad och chilla hela dagen och bli riktigt bruuna. Tänkte dra med lite badringar, lite madrasser och dvs grejjer till poolen och bada riktigt mycket! Sen blir det fest hos Erik - det var ju ett tag sen med Emmson. 

En häärlig dag helt enkelt.

Ps. I will miss Michael Jackson. Trodde inte att han skulle dö. Han var som Elvis typ; en sån där artist som aldrig skulle dö. Jag var ju faktiskt ett fan av honom, jag och Carro. Vi hade hattarna, flaggorna och skivorna. Roliga tider det. Rest In Peace Michael Jackson


Summer 2000 ... hmm, what is it? 2009? Im 20 right?

Lite bilder från sommaren som pågår.

Emmelies Student Maskerad. Jag var en sol gudinna och Emmelie var en sexy little vixen, hoho.


So I think Im Queen Elizabeth - but hey, Im a rockstar. A Rockstar.

Idag var en otroligt härlig dag! Jag vaknade med ett leende på läpparna, kommer nog somna med ett leende på läpparna och det känns bra. Det känns lite annolunda - att vara helt tillfredställd, en hel dag.

Vi var och badade i Täby badet idag med vovven. Kom dit runt 11 och stannade tills kl 5. Dumma lilla jag råkade ju självklart somna så jag är lika rosa som ett hallon på kroppen, men så ska det vara! Det var ett tag sen man kände sig så pass varm att man kunde "klaga" lite. Tog årets första dop också, vilket var liite överskattat för jag typ frös skiten av mig -hoho. Nåväl, den nya bikinin är premiärdoppad, jag är bränd och kommer se ut som en pepparkaka imorgon och allting är prima today.

Ska snart ta och dricka lite te, sätta på en Disney film och försöka få lite liv in i hunden. Han typ -dog när vi kom hem. Stackarn.

Ps. bilderna ... ja de kommer senare. Som vanligt.

Dagens låtar: Prima J - Rockstar & Lil Mama - G slide (Tourbus)


Solstrålar och hundhår.

Det verkar finnas mycket grym musik där ute som jag precis har fått ta del av. Hörde nyligen att Lady Sovereign har återkommit från sin rampljus dvala och är redo att börja producera musik igen. Hon har visst en spelning i Malmö i Augusti månad och jag ska se om man kanske kan dra dit - om plånboken tillåter förstås. Just nu sitter jag och spelar igenom "Skin and Bones" skivan av Foo Fighters och vilka minnen man får! Foo Fighters live är nog en upplevelse att vänta på!

Förutom det, ja du. Vågar man skriva att saker och ting har börjat ordnats till, lite grann iallafall? Eller kommer det gå åt helvete nu? Man vet aldrig i mitt lilla liv. Det dyker alltid upp något som förstör mitt glada humör. Det är nog anledningen till att man blir så jävla arg varje gång, det blir tröttsamt till slut. Men men, jag tänker inte ta ut någonting i förskott - lets put it that way.

Jag ska upprätthålla min nya "stil" och vara ordningsam. Det verkar ju funka hitills.

--- Imorgon blir det sol och bad. I cant wait!

Youre on my skin just like a tattoo

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you (I'll always have you)

Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind

Somewhere over the rainbow, skies are blue.

Jag orkar inte mer.

"Hardcore vibes, natural chickens"
- One day I wish upon a star, and wake up where the clouds are far behind me.

Det är jäkligt lätt att skriva bra saker om sig själv, men frågan är om det är lika lätt att verkligen känna att det är sant?

"Hi, my name is Elizabeth and Im 19 -whoops, 20 years old and I see myself as an outgoing, perfect, smart ..."

Håller på att skriva min "statement letter" för universitetet i England och det är lättare sagt än gjort. Det är himla knepigt att få brevet att sticka ut och låta mer intressant än alla andras brev. Grannarna måste tro att det bor en schiztofren brevid de eftersom de kan höra mig snacka för mig själv non-stop. Jag vet ju självklart varför jag har sökt till programmet osv men att få det på papper samt att få det låta trovärdigt verkar vara en helt annan sak. En sak är jag iallafall glad över; skriva är ju trots allt min "talang" -om man säger så (...och neej, jag skriver inte på samma sätt som jag gör här haha) så det borde väll släppa snart.

Tills dess sitter jag och beundrar mina nya klädinköp; en (WOW)snygg svart klänning som gör att jag knappt kan andas, en underbart söt bikini som jag har matchat ihop själv (never underestimate the power of matching säger jag bara!) lite örhängen och en schnygg bh -allting för 300kr! Am I good or what? Tack föressten mami  <3


I know I can be a little bit stubborn sometime, a little rigious and too proud. I just wanna find a way to comprimise, cuz I belive that we could work things out.




Min mor och jag är inte lika. Iallfall tycker inte jag det. När jag var liten trodde de att hon var min barnflicka.  Men jag lyckades hitta en bild då vi faktiskt är liite lika - eller?


Is my heart unbreakable?


Hela skivan "Tension & The Spark" är ett mästerverk.




Been spending so much time underground, I guess my eyes adjusted
To the lack of light, I got coverd in darkness.
Ive been waiting, always waiting for something new.
Happiness always ending.
In a blink of an eye, there was no one attending
It dosent really matter where it all began, all I know is that,
I got coverd in darkness.
Its easier to give than recive love,
better hold on,
change will come.
Coverd in darkness.


Im about to loose my mind, is this just a waste of time?

1. Tack till alla som kom på min pre-födelsedags middag på La Hanaba! Det var verkligen en super mysig kväll och jag hoppas att vi kan göra det igen snaart!
2. Sitter just nu på Gärdet och njuter av ljudet av tangentbordet och musiken i bakgrunden. Finns det något bättre än att vara ensam under en kort period en dag som denna? Jag ska iallfall vara produktiv och börja skriva på min "statement letter" -grejj så att det kan skickas till den 30:e Juni som planerat.

3. Mamma min har gett mig en pre-birthday gift som jag ska få köpa idag - undrar vad det blir?

4. Imorgon fyller jag äntligen 20 år och då ska jag visst bli vuxen och ansvarsfull -iallafall om man kommer från en Rysk familj. Då klassificeras 20år som "ung vuxen" och man ska redan ha börjat sin livsplan. Dags att lista ut vad det är? Haha. Det blir iallafall en go middag på Ulla Winbladh i ren traditions anda! P.S Jag läste att det kanske blir sol imorgon, tack o lov; jag har aldrig haft en regning födelsedag.

5. Hejdå


Dont speak. Dont tell me cause it hurts.

Helvetes dagen börjar äntligen nå mot sitt slut. Jag har dragit täcket över mig ännu en gång och gömt mig från allt som handlar om att vara social. Men det är ju lätt att det blir så ibland - att man bara ger upp till slut. Iallafall ett tag. Den energin som brukar symbolisera mig försvann helt enkelt. Så till min hjälp har jag svullat en massa läsk och typ inget mer. Tänkte försöka hasa mig upp nu och fräsha till mig inför imorgon; jag ska ju ha min födelsedags middag imorgon på världens (kanske) mysigaste resturang. Något att se fram imot eller hur?


Ne zazhigaj i ne gasi,Ne ver', ne bojsya, ne prosi,I uspokojsya, i uspokojsya.


Dont worry, what goes around. Comes around.

Det var ett tag sen huh?

Men som vanligt är min ursäkt detsamma; I have better things to do.

Jag har skaffat mig ett heltids jobb på SoFo vilket jag är så glad för! Så jag har jobbat häcken av mig denna vecka. Det har varit en jäkligt tuff men rolig vecka. Har träffat en massa trevliga arbetskollegor och en utav de gick i samma internat skola som jag vilket självklart betyder att vi känner samma människor - Sa ju det; Stockholm är för litet.

Jag har åkt flak, partajat ganska rejält på dessa lastbilar för det är jag bäst på. Saknar den gamla Party prinsessan ibland men på Lördag smäller det igen! Jag fyller år nästa vecka och det firas självklart två ggr om! Det ska bli så jävla nice att ha min blondie, min emson och mina vänner omkring mig och fira the big 20´s. Nu är det bara 5 år kvar tills jag är gift, rik och har en unge på G haha. Preferably med Vin Diesel ... höhö.



Sen.. hmm vad mer jag har gjort. Skit jag har fan glömt hälften. Jag var ju i Tingshuset and that was an experience kan man lungt konstatera. Jag har typ ... fan jag har glömt. Skitsamma, det var en rolig tid iallafall. Nu ska jag fixa mig iordning och dra in till stan och träffa min beebis Evaaaaaaaa.

Hejsvejs era losers! =P


Misunderstanding breeds distrust

Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It is not rude, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil, but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails.

Making time pass -take pictures of yourself.



haha. Trååk.

Respect is not given -its earned.

Jag är fan superwoman.

Jag har ringt till circa 6 olika företag, tagit reda på information, skrivit ner och antecknat alla mina moves. Skrivit ner namn på vem jag har pratat med, blivit kopplad hit och dit men nu är det äntligen klart!

Nu vet jag precis hur jag ligger till och det känns otroligt skönt. Det var ju som sagt en utav mina mål; att istället för att skjuta upp allting och vänta tills allting bara ramlar ner på mig och bli otroligt stressad så tar jag itu med problemen direkt och se till att få allting gjort - på så sätt så kommer det inte kännas som att en stor våg med problem bara sköjler över mig. Duktigt Elizabeth! Roligaste var att när jag väl gjorde allting så var det inte så himla jobbigt, visst - det var tidskrävande och kanske inte så roligt men efterkänslan är så bra!!

Jag har avklarat dagens to-do och nu kan jag äta, dusha för att sedan igen, dra in till stan. Läste att vädret kommer bli sämre så man får ta och passa på innan Sverige intar sitt vanliga "jag" med regn och blåst!

Hejs svejs!







Bibberibobberi boop

Vaknade upp i morse lagom bakis från gårdagens skiva. Men jäklar vilken rolig dag det var så det är helt okej!

Vi fick som sagt en pro sminking av mammas kollega på NK vilket var super skojj. Våra make-up artister var så duktiga och gav oss verkligen looken som vi ville ha. Min look var då "sunkissed sungodess", hade ju en stor sol mask med mig under kvällen så jag tänkte att det skulle passa bra. Måste säga att jag blev verkligen amazing i hela outfitten! Hihi.

Efter det drog vi som sagt till EGO och firade E´s skiva. Det var jätte trevligt att träffa gamla klass kompisar också, har ju inte sett de flesta av de sedan studenten så det var ett bra tillfälle. Tyvärr var jag nog ganska berusad så jag hoppas att jag inte slöddrade för mycket haha.

Tänkte som sagt skriva ett kort inlägg bara. Tittade nyss på bilderna från kameran och oj-oj-oj vilka schnyggingar vi var haha. Bilderna kommer liite senare.

Denna vecka är som sagt fullproppad med roliga saker;

Tisdag: Fotbolls Match
Onsdag: Emmelie's familj kommer tillbaka från Japan så det ska bli en häärlig välkoms middag
Torsdag: Emmelie tar studenten och det blir flakåk (bäästa med hela veckan! I love flakåk!!) för hela slanten
Fredag: Reunion middag med klassen
Lördag: Emmelies motagning och sedan ska vi på reagge/Grime konsert som moussin och hans vänner håller i.

"... I´ve always wonderd, with such a filled up schedule how normal mortals manage to get by?"