Ten Cosmopolitans later ...
Ja, man var inte en glad prick i morse när man vaknade väldigt bakis från gårdagensfestande. Självklart var detta viktigt med tanke på att vi firade Poriya och hans jobb på G. Det var en toppen kväll i vilket fall som helst. Vi hällde i oss vin, öl, cosmopolitans och shottade Cap'n Morgan - min nya favorit. ;)
Anyway. Jag kom hem på något sätt igår. Vaknade imorse och minns typ hälften. Skulle köpa lite frulle på Pressbyårn och det gick ju lyckat för jag "hade glömt" bort vart jag la mitt kreditkort. Pinsamt värre. Så det blev en juice till frukost och en skrattade chef. (Ja, vi har fortfarande inte bråkat ...) Han tittade undrade på mig och frågade;
"Elizabeth, hur mår du?"
"Ja du ..."
"Är du trött?"
"Nää, det blev lite sent igår kväll"
*Skrattar*
"Ja, det är ju priset man får betala"
"Japp ..."
"
I couldn't agree more.
Dagen rullade på som vanligt. Sen fick jag min stora överaskning vilket resulterade i att jag sms:ade alla mina vänner under hela dagen. Ett mirakel hände, ett stort sådant. Ni kanske har märkt att jag har tjatat om HK i två dagar nu och hur vi sponsrar deras fest ikväll? Ja, någon måste ju organisera allting från våran sida. Så imorse när det kom 620 muffinsar blev detta min uppgift. Organisera ett event - mitt första event! Hela dagen gick åt att åka fram och tillbaka med leveranser, beställa in olika material och sådant för att våra muffinsar skulle se extra bra ut mm. Chefen ville ju ha det bästa för vårat café så det vara bara att köra på. Men det var kul, riktigt jävla kul. Och jag är glad - riktigt jävla fucking glad att jag äntligen fick uppleva ett smakprov på livet som event manger. Kanske det inte var mycket, men va fan.
Det är en början.
Så ikväll ska vi självklart fira! Det blir skumpa, en massa skumpa och goda vänner. Fredagen kunde inte bli bättre.
This is it baby!
De Sju Dödssynderna på Hell's Kitchen
Rebecca Simonsson förvandlar Hell’s Kitchen till syndens näste.
Foto: Linus Hallsénius
Högmod, girighet, vällust, avund, frosseri, vrede och lättja dramatiseras på populära Stureplansklubb under ledning av nya chefen Rebecca Simonsson.
Högmod, girighet, vällust, avund, frosseri, vrede och lättja. De sju dödssynderna dramatiseras under hösten i stureplanslokalen som förut hette Köket i form av lika många fester. Nya nattklubbschefen Rebecca Simonsson förvandlar Hell’s Kitchen varje gång i enlighet med kvällens tema och tar med de inbjudna på en resa till syndens näste. Vilken musik som spelas där återstår att höra.
- 2009-10-09 Premiär! Kvällens tema: Frosseri.